Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ: "Με όλους εσάς δίπλα μας συνεχίζουμε να προωθούμε την αλληλεγγύη και το συλλογικό πνεύμα"

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ: "Με όλους εσάς δίπλα μας συνεχίζουμε να προωθούμε την αλληλεγγύη και το συλλογικό πνεύμα"

από Oichalia News
ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ: "Με όλους εσάς δίπλα μας συνεχίζουμε να προωθούμε την αλληλεγγύη και το συλλογικό πνεύμα"

Τρεις μήνες Συλλογική Κουζίνα Φαρκαδόνας. Και συνεχίζουμε!

Τρεις μήνες τώρα μαγειρεύουμε μαζί, κάτοικοι του Δήμου Φαρκαδόνας και αλληλέγγυοι/ες, για εκατοντάδες πλημμυροπαθείς κατοίκους της περιοχής, χωρίς μιντιακά ταρατατζούμ, χωρίς επιχειρηματικά συμφέροντα, χωρίς τη στήριξη του τοπικού και κεντρικού κράτους.


Τα καζάνια μας ετοιμάζουν φαγητό, γιατί στηριζόμαστε στους συνανθρώπους μας, σε τοπικές μικρές επιχειρήσεις και συλλογικότητες από όλη την Ελλάδα, όπως την Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης, την Ανοιχτή Συνέλευση Αγίας Παρασκευής, τον Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Χώρο Ιωαννίνων (Α.Κοι.Χ.Ι.), τον Ρουβίκωνα, το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Καρδίτσας, τις ΑΝΑΡΕΣ, τη Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Τρικάλων, το Ροσονέρο τη Λαϊκή Βιβλιοθήκη, τον Α.Σ.Αστέρα, τη Συν-τροφική Κουζίνα Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης Κουκλουτζά, τους Room 39 # refugee and homeless support,, την Κουζίνα El Chef, τον σύλλογο Ελπίδα Γρεβενών, το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας, το Δίκτυο Αλληλεγγύης Λάρισας, τους Εργαζομενους Κατοίκους Ταύρου, τον Μαρίνο Αντύπα κτλ, που μας εφοδιάζουν με όλα τα αναγκαία για να μαγειρέψουμε αλλά και να μοιράσουμε είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους των γύρω χωριών.

Σε όλους/όλες εσάς χρωστάμε την τρίμηνη ζωή μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα υλικά που φέρατε και για τις ώρες που μοιραστήκατε μαζί μας μαγειρεύοντας. Με όλους/όλες εσάς δίπλα μας συνεχίζουμε να προωθούμε την αλληλεγγύη και το συλλογικό πνεύμα, σε μια εποχή που ο ατομικισμός και η ανθρωποφαγία σκόπιμα προωθούνται, σε μια εποχή που η αλληλεγγύη συκοφαντείται και η ανιδιοτελής προσφορά προς τον συνάνθρωπο αντιμετωπίζεται με καχυποψία.

Επειδή λοιπόν πιστεύουμε πως μόνος του δε σώζεται κανείς, επειδή ξέρουμε ότι η λύση των προβλημάτων μας δεν είναι ατομική, επειδή εναντιωνόμαστε σε σκοτεινές οδούς χρηματοδότησης και κρυφές ιδιοτελείς συνεργασίες, κάθε Σάββατο στην ανοιχτή συνέλευση της Σ.Κ.Φ. συζητάμε και αποφασίζουμε από κοινού τι θα κάνουμε κάθε εβδομάδα και δημοσιοποιούμε καθημερινά τις μερίδες που μαγειρεύουμε, τα πράγματα που μοιράζουμε και τα χωριά στα οποία τα μοιράζουμε. Συνεχίζουμε!

Συλλογική Κουζίνα Φαρκαδόνας



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα