Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Συνεχίζονται οι προσπάθειες να καθαριστούν τα χωριά

Συνεχίζονται οι προσπάθειες να καθαριστούν τα χωριά

από Oichalia News
Συνεχίζονται οι προσπάθειες να καθαριστούν τα χωριά

Από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε η περισυλλογή των κατεστραμμένων οικοσυσκευών από τα χωριά του δήμου Φαρκαδόνας

Πολύωρες προσπάθειες καταβάλλουν καθημερινά τα ιδιωτικά μηχανήματα που μίσθωσε ο δήμος Φαρκαδόνας για το έργο της καθαριότητας στα πλημμυρισμένα χωριά.

Από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας 14 συνεργεία μετέχουν στην αποκομιδή απορριμάτων από τα πλημμυρισμένα σπίτια, δίνοντας πραγματική μάχη με τον χρόνο ώστε να αποφευχθούν μολυσματικές ασθένειες και όποιες δυσάρεστες καταστάσεις μπορεί να παρουσιαστούν από το καταστροφικό πέρασμα του κυκλώνα DANIEL.

Το έργο βέβαια κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, καθώς οι πλημμυρισμένες περιοχές είναι πάρα πολλές και ο όγκος των κατεστραμμένων επίπλων και λοιπών οικοσυσκευών είναι μεγάλος με αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις τα βαρέα οχήματα από μία και μόνο οικία να γεμίζουν και να αναγκάζονται να πηγαίνουν να απορρίψουν και να επιστρέψουν να συνεχίσουν το έργο τους.

Υπομονή!



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: