Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Σύσκεψη για την επανέναρξη των σχολείων

Σύσκεψη για την επανέναρξη των σχολείων

από Oichalia News
Σύσκεψη για την επανέναρξη των σχολείων

Tα οποία έχουν υποστεί ζημιές από τους σεισμούς που έπληξαν την περιοχή.

Πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021 , σύσκεψη στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας με θέμα την επαναλειτουργία των σχολείων κοινοτήτων του Δήμου τα οποία έχουν υποστεί ζημιές από τους σεισμούς που έπληξαν την περιοχή.


Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, o Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπυρίδωνας Αγναντής, οι Αντιδήμαρχοι Ειρήνη Κακαίτσα και Ευάγγελος Κοσμάς, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βασίλειος Κουκώνης, η διευθύντρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων Ελένη-Μαρίνα Ξυνοπούλου και ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων Χρήστος Τρικάλης.


Μετά την έγκριση των σχετικών κονδυλίων από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αποκατάσταση των ζημιών στις εκπαιδευτικές μονάδες , ο εργολάβος ανέλαβε ήδη εντολή να προβεί στις σχετικές εργασίες έτσι ώστε τα συγκεκριμένα σχολεία να είναι έτοιμα να υποδεχθούν με ασφάλεια μαθητές και εκπαιδευτικούς όταν η εκπαίδευση θα λειτουργήσει και πάλι διά ζώσης.




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: