Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Θα προσφέρουν «Σταγόνες Ζωής» το Σάββατο στο Ζάρκο

Θα προσφέρουν «Σταγόνες Ζωής» το Σάββατο στο Ζάρκο

από Θωμάς Γκονής
Θα προσφέρουν «Σταγόνες Ζωής» το Σάββατο στο Ζάρκο

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει το Σάββατο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζάρκου "Ο Φαϋττός"

Ο Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Ζάρκου «Φαϋττός» συνεχίζει με ιδιαίτερη θέρμη και ευαισθησία να προχωρά σε ενέργειες ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς και αγάπης για τον συνάνθρωπο.


Το γνωρίζουμε πολύ καλά εξάλλου, καθώς ο Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Ζάρκου «Φαϋττός» όσες φορές τον χρειαστήκαμε βρέθηκε δίπλα μας, μας στήριξε και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του,  θερμά και δημόσια.


Μία ακόμη ανθρώπινη ενέργεια έρχεται λίγο πριν τις Άγιες μέρες του Πάσχα και συγκεκριμένα το ερχόμενο Σάββατο 24 Απριλίου στο Αγροτικό Ιατρείο Ζάρκου, εκεί όπου από τις 9 μέχρι τις 1 το μεσημέρι  θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία για να προσφερθούν αυτές οι πολύτιμες «Σταγόνες Ζωής» που σε έκτακτες περιπτώσεις σώζουν τις ζωές όλων εκείνων που χρήζουν άμεσης ανάγκης.


Τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες για την αποφυγή της διασποράς της covid-19, αυτήν τη φορά η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Αγροτικού Ιατρείου Ζάρκου όπου οι υπεύθυνοι γιατροί και νοσηλευτές του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας θα στήσουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και θα περιμένουν όσους επιθυμούν να χαρίσουν λίγο από το χρόνο και το αίμα τους, με την προϋπόθεση αυτό να χρησιμοποιηθεί όταν και όποτε χρειαστεί.


Ιδιαίτερα σε μια υγειονομική κρίση σαν αυτήν που διανύουμε εδώ και 1 χρόνο, το να προσφέρουμε λίγο απ τον χρόνο μας, χαρίζοντας ΖΩΗ σε κάποιον συνάνθρωπό μας, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία.




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: