Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Ζάρκο: Κοντά στους σεισμόπληκτους οι επαγγελματίες

Ζάρκο: Κοντά στους σεισμόπληκτους οι επαγγελματίες

από Θωμάς Γκονής
Ο κ. Οικονόμου με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου "Φαϋττός" κ. Χρήστο Αραχωβίτη
Ο κ. Οικονόμου με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου "Φαϋττός" κ. Χρήστο Αραχωβίτη

Τα ζαχαροπλαστεία Οικονόμου προσέφεραν νερά στους κατοίκους του Ζάρκου

Κοντά στους κατοίκους του Ζάρκου που επλήγησαν από το διπλό χτύπημα του εγκέλαδου βρίσκονται από την πρώτη στιγμή αρκετοί επαγγελματίες του δήμου Φαρκαδόνας και του Νομού Τρικάλων.


Ένας απ αυτούς και ως ελάχιστη προσφορά στους συνανθρώπους μας αυτούς που επλήγησαν απ το σεισμό της 3ης και 4ης Μαρτίου, είναι και τα ζαχαροπλαστεία Οικονόμου που προσέφεραν μια πολύτιμη βοήθεια με εμφιαλωμένα νερά, στους πληγέντες από τον σεισμό κατοίκους του Ζάρκου.


Την παλέτα παρέλαβε από τον ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων κ. Γιάννη Οικονόμου ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Φαϋττός κ. Χρήστος Αραχωβίτης, ο οποίος μαζί με τα μέλη του συλλόγου  θα αναλάβουν από αύριο να τα διανήμουν στους πληγέντες.




"Σε μια περίοδο δύσκολη για το χωριό μας με έντονα και νωπά τα σημάδια του εγκέλαδου υπάρχουν κι εκείνοι που προσφέρουν δίνοντας δείγμα ανθρωπιάς κι ευαισθησίας" ανέφερε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Φαϋττός κ. Αραχωβίτης.








ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: