Αρχική Νέα Δημοτικές Εκλογές 2023 Μια μεγάλη αγκαλιά για τον Σπύρο Αγναντή στη λαϊκή αγορά Οιχαλίας

Μια μεγάλη αγκαλιά για τον Σπύρο Αγναντή στη λαϊκή αγορά Οιχαλίας

από Oichalia News
Μια μεγάλη αγκαλιά για τον Σπύρο Αγναντή στη λαϊκή αγορά Οιχαλίας

Συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού, ο Σπύρος Αγναντής έτυχε θερμής υποδοχής από τους παραγωγούς, τους μικροπωλητές και τους συγχωριανούς του

Στη λαϊκή της Οιχαλίας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας, Σπύρος Αγναντή, ο οποίος συνομίλησε με παραγωγούς και πωλητές για τα προβλήματα που υπάρχουν μετά την κακοκαιρία DANIEL που έπληξε το δήμο.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού, ο Σπύρος Αγναντής έτυχε θερμής υποδοχής από τους παραγωγούς, τους μικροπωλητές και τους συγχωριανούς του που τον ξέρουν και τον εμπιστεύονται εκτιμώντας την ακεραιότητα του χαρακτήρα, το ήθος και την εργατικότητά του. Ο δήμαρχος Φαρκαδόνας τόνισε πως όλοι μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά πρέπει να στηρίξουμε την τοπική οικονομία, η οποία πλήττεται, να σκεφτεί τον τόπο του και να στηρίξει τις τοπικές επιχειρήσεις και τοπικούς παραγωγούς.




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: