Αρχική Νέα Ελλάδα Εκτέλεσαν και έκαψαν τον πρώην Πρόεδρο του ΑΟΤ και επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά στην Μάνδρα Αττικής

Εκτέλεσαν και έκαψαν τον πρώην Πρόεδρο του ΑΟΤ και επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά στην Μάνδρα Αττικής

από Oichalia News
Εκτέλεσαν και έκαψαν τον πρώην Πρόεδρο του ΑΟΤ και επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά στην Μάνδρα Αττικής

«Μαφιόζικο» χτύπημα στη Μάνδρα - Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι φέρεται να διέφυγαν με μηχανή

Απανθρακωμένο πτώμα το οποίο έχει πυροβοληθεί εντοπίστηκε στην Μάνδρα Αττικής και κατά τις ενδείξεις πρόκειται για επιχειρηματία ο οποίος δολοφονήθηκε.


Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού ρεπορτάζ, ο επιχειρηματίας ονομάζεται Χρήστος Γιαλιάς και δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο κρεάτων στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων. Έχουν βρεθεί κάλυκες γύρω από το πυρπολημένο αμάξι. Λίγο πιο μακριά από το όχημα με την σορό του επιχειρηματία έχει εντοπιστεί και άλλο αυτοκίνητο το οποίο επίσης έχει πυρποληθεί.


Είχαν προηγηθεί δύο τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση τα οποία οδήγησαν την αστυνομία στο σημείο που βρέθηκε η σορός. Έκτοτε η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι φέρεται να διέφυγαν με μηχανή.


Το πυρπολημένο όχημα βρέθηκε στην οδό της Αγίας Αικατερίνης όπου έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις για να σβήσουν την φωτιά. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν το αμάξι πήρε φωτιά από τους πυροβολισμούς ή εάν οι δράστες της δολοφονία πυρπόλησαν οι ίδιοι το αυτοκίνητο.

Εντός του καμένου οχήματος η αστυνομία εντόπισε ένα καλάσνικοφ ενώ τον Μάιο του 2019 είχε δολοφονηθεί η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία. Το όνομα της δολοφονημένης πρώην συζύγου ήταν Φρέντα Καρζή και η σορός της είχε βρεθεί στα σκαλοπάτια του σπιτιού της.



Ο Χρήστος Γιαλιάς είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο και είχε ηγηθεί της ποδοσφαιρικής ομάδας των Τρικάλων από το 2015  έως το 2017.


ΧΡΗΣΤΟΣ 2



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: