Αρχική Νέα Ελλάδα Γώγος: Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στην εστίαση

Γώγος: Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στην εστίαση

από Oichalia News
Γώγος: Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στην εστίαση

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Χαράλαμπος Γώγος υπογράμμισε ότι ο εμβολιασμός στο χώρο της εστίασης πρέπει να γίνει υποχρεωτικός. Τι είπε για το τέταρτο κύμα.

Την άποψη ότι οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού για τους εργαζόμενους της εστίασης πρέπει να γίνουν υποχρεωτικοί εξέφρασε ο καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Επιτροπής Ειδικών Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το πρωί της Τετάρτης.


"Είναι αναγκαίο να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός" συνόψισε δίνοντας ως παράδειγμα τον κλάδο των υγειονομικών αλλά και την εστίαση.


«Είναι προφανές ότι πρέπει να είναι εμβολιασμένοι. Δεν μπορεί να πηγαίνει κάποιος εμβολιασμένος σε έναν τέτοιο χώρο και να μην είναι εμβολιασμένος αυτός που τον σερβίρει" ενώ συμπλήρωσε πως "είμαστε σε φάση έξαρσης της νόσου".


Διαπίστωσε επίσης ότι "εάν ο εμβολιασμός ήταν υποχρεωτικός προκειμένου να μπει κανείς σε κέντρα διασκέδασης, δεν θα είχαμε κρούσματα ή εάν υπήρχαν, αυτά θα ήταν μηδαμινά"


Τόνισε τέλος ότι δεν είναι τέταρτο κύμα αλλά μπορεί να θεωρηθεί η αρχή του" για να καταλήξει ότι  η επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα σχετίζεται τόσο με την εμφάνιση της μετάλλαξης όσο και με την χαλάρωση του κόσμου ως προς την τήρηση των μέτρων".



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: