Αρχική Νέα Ελλάδα Μαγιορκίνης: Ίσως και την Μεγάλη εβδομάδα να μην έχουμε Green pass

Μαγιορκίνης: Ίσως και την Μεγάλη εβδομάδα να μην έχουμε Green pass

από Oichalia News
Μαγιορκίνης: Ίσως και την Μεγάλη εβδομάδα να μην έχουμε Green pass

Αλλά μπορεί να επανέλθει αν αυξηθεί η πίεση στο Σύστημα Υγείας, είπε ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων

θέμα εβδομάδων είναι η κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού είπε ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης.


Μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως το πιστοποιητικό εμβολιασμού πρόκειται να καταργηθεί μέχρι στο Πάσχα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα συμβεί στους επόμενους ένα με δύο μήνες. Ίσως και την Μεγάλη εβδομάδα να μην έχουμε Green pass».


Όπως εξήγησε ο Γκίκας Μαγιορκίνης: «Άπαξ και δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πίεση στο σύστημα Υγείας δεν συντρέχει λόγος χρήσης του».


Πρόσθεσε ωστόσο ότι σε μία ενδεχόμενη αύξηση των νοσηλειών μπορεί να επανέλθει. «Τα μοντέλα προβλέπουν ότι μάλλον τον Οκτώβριο θα έχουμε και πάλι πίεση στο Σύστημα Υγείας»


protothema.gr



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: