Αρχική Νέα Ελλάδα Σταδιακή επιδείνωση του καιρού από τα βόρεια προς τα νότια την Παρασκευή (11-11-22)

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού από τα βόρεια προς τα νότια την Παρασκευή (11-11-22)

από Oichalia News
 Σταδιακή επιδείνωση του καιρού από τα βόρεια προς τα νότια την Παρασκευή (11-11-22)

Πρόγνωση του καιρού από το forecastweather.gr

Θεσσαλία: Αρχικά αυξημένα διαστήματα ηλιοφάνειας με σταδιακή αύξηση νεφώσεων. Τη νύχτα θα εκδηλωθούν οι πρώτες βροχοπτώσεις στα βόρεια και ανατολικά τμήματα. Τα φαινόμενα μετά τα μεσάνυχτα θα κινηθούν και προς τα υπόλοιπα τμήματα. Στη Μαγνησία και τις Σποράδες ενδέχεται να σημειωθεί τοπική καταιγίδα.


Μακεδονία: Νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας. Σταδιακά προς τις βραδυνές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα βορειότερα τμήματα που θα κινηθούν προς τα μεσάνυχτα νοτιότερα. Σποραδικά φαινόμενα θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο κομμάτι της Μακεδονίας, ενώ οι βροχοπτώσεις προς την Χαλκιδική θα είναι πιο έντονες με μικρή πιθανότητα καταιγίδας.

Θράκη: Αυξημένες νεφώσεις. Τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές ασθενείς βροχές, κυρίως στα βόρεια του Εβρου και το Νομό Ξάνθης.

Ήπειρος: Τοπικές νεφώσεις με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Τη νύχτα υπάρχει μικρή πιθανότητα εκδήλωσης τοπικής βροχής άνευ ιδιαίτερης σημασίας.

Στερεά Ελλάδα: Νεφώσεις με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Μόνο στην κεντροβόρεια Εύβοια θα σημειωθούν τοπικές ασθενείς βροχές κατά τη διάρκεια της ημέρας, κυρίως στα ορεινότερα τμήματά της. Προς τα μεσάνυχτα το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει με σποραδικές βροχές κυρίως στα κεντρικά τμήματα της Στερεάς και την κεντροβόρεια Εύβοια. Προς τα ξημερώματα του Σαββάτου τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τα περισσότερα τμήματα της Στερεάς.

Πελοπόννησος: Σημαντικά διαστήματα ηλιοφάνειας. Τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά της τμήματα.

Αιγαίο: Αρχικά βελτιωμένος καιρός. Σταδιακά προς τις νυχτερινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές ή και τοπικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά του τμήματα, κυρίως τις Σποράδες.

Ιόνιο: Παροδικές νεφώσεις με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Προς τα μεσάνυχτα και τα ξημερώματα του Σαββάτου θα σημειωθούν τοπικές μπορές, κυρίως στα νοτιότερα τμήματά του.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι μέτριοι με τις ριπές στα κεντροβόρεια τμήματα να φτάνουν τα 6 μποφόρ.

Στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι μέτριοι με σταδιακή στροφή σε ανατολικούς.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική: Τοπικές νεφώσεις με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 21-22 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με μερικά διαστήματα ηλιοφάνειας. Από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 17-18 βαθμούς

Ετικέτες: πρόγνωση καιρός



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: