Αρχική Νέα Κόσμος Τρόμος σε τσίρκο: Ελέφαντες «τρελάθηκαν» ξαφνικά και άρχισαν να μονομαχούν

Τρόμος σε τσίρκο: Ελέφαντες «τρελάθηκαν» ξαφνικά και άρχισαν να μονομαχούν

από Oichalia News
Τρόμος σε τσίρκο: Ελέφαντες «τρελάθηκαν» ξαφνικά και άρχισαν να μονομαχούν

Πρωτοφανείς εικόνες σε τσίρκο στη Ρωσία όπου δυο ελέφαντες πιάστηκαν στα… πόδια, προκαλώντας κακό χαμό.

Χάος προκλήθηκε σε παράσταση τσίρκο στην ρωσική πόλη Καζάν, όταν δυο ελέφαντες αποφάσισαν να αγνοήσουν τις εντολές των εκπαιδευτών τους και άρχισαν να μονομαχούν εκτός αρένας.



Αρχικά κατευθύνθηκαν προς τις εξέδρες που βρίσκονταν οι θεατές, ωστόσο για καλή τους τύχη και μετά από παρέμβαση των εκπαιδευτών τους, άλλαξαν τελικά γνώμη και άρχισαν να μονομαχούν μεταξύ τους.


Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, απαθανατίζεται ένας ελέφαντας να σπρώχνει μαινόμενος τον άλλον, ρίχνοντας τον εκτός αρένας και κοντά στις πρώτες θέσεις του κοινού, το οποίο τρέχει έντομο προς την έξοδο.


Οι εκπαιδευτές προσπαθούν μάταια και χωρίς αποτέλεσμα να ηρεμήσουν την Τζένη, η οποία ήταν αυτή που επιτέθηκε αρχικά στη Μάγκντα. Τελικά, φαίνεται να ηρεμεί και να απομακρύνεται από αυτήν χωρίς να τραυματιστούν.


Την ίδια ώρα, οι θεατές πρόλαβαν και αποχώρησαν από το τσίρκο, επίσης χωρίς να τραυματιστεί κανείς, εκτός από μερικούς… περίεργους που παρακολουθούσαν το πρωτοφανές θέαμα από απόσταση ασφαλείας.





ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: