Αρχική Νέα Νομός Τρικάλων Εθελοντική αιμοδοσία αύριο από τους Υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων

Εθελοντική αιμοδοσία αύριο από τους Υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων

από Oichalia News
Εθελοντική αιμοδοσία αύριο από τους Υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων

Τρίτη 25/01 από τις 9:00 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι στην είσοδο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Τρικάλων επί της Βασιλείου Τσιτσάνη 31  (Ισόγειο).

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων (Σ.Υ.Π.Ε.Τ.), με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης, καλεί σε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ όσους θέλουν να συνεισφέρουν σ’ αυτή την πράξη ανθρωπιάς, την Τρίτη 25/01 από τις 9:00 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι στην είσοδο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Τρικάλων επί της Βασιλείου Τσιτσάνη 31  (Ισόγειο).


Η Εθελοντική αιμοδοσία, θα γίνει σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου μας και παρουσία ιατρού θα γίνεται και έλεγχος αιματοκρίτη .


Η αιμοδοσία είναι μια ευγενική πράξη, της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρεται. Είναι ζήτημα ζωής και αλληλεγγύης.


Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν και άτομα που δεν αποτελούν μέλη του συλλόγου .


Πληροφορίες στο email: sypetrikalon@gmail.com  τηλ. επικ. 6945151813



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: