Αρχική Νέα Νομός Τρικάλων Κ.Παπακώστα: Ειλημμένη απόφαση η διατήρηση και αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας

Κ.Παπακώστα: Ειλημμένη απόφαση η διατήρηση και αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας

από Oichalia News
Κ.Παπακώστα: Ειλημμένη απόφαση η διατήρηση και αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας

Επίσημη επιβεβαίωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης πως το Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας διατηρείται και αναβαθμίζεται σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο

Δεν αποτελεί απλώς κατάκτηση για την Βουλευτή Τρικάλων, κ.Παπακώστα, η επίσημη επιβεβαίωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης πως το Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας διατηρείται και αναβαθμίζεται σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο, αλλά μία δίκαιη και εύλογη διεκδίκηση που οδήγησε σε μία εξίσου δίκαιη απόφαση.

Και μάλιστα, ήδη ειλημμένη από τα μέσα Δεκεμβρίου, οπότε και κλήθηκαν σε ευρεία σύσκεψη όλοι οι εκπρόσωποι των δικηγορικών συλλόγων Θεσσαλίας, στην οποία συμμετείχε και η Βουλευτής μεταξύ άλλων Θεσσαλών συναδέλφων της. 

Η Βουλευτής, τότε, υπεραμύνθηκε της διατήρησης και αναβάθμισης του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας, παρουσία και του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, κ. Γουγουλάκη, τονίζοντας πως ο Δήμος Μετεώρων, ως ο δεύτερος μεγαλύτερος σε έκταση δήμος της Ελλάδας, ο οποίος φιλοξενεί μεγάλο αριθμό δικηγορικών γραφείων, με σημαντικό όγκο εργασιών, χρήζει ειδικής μεταχείρισης προς εξυπηρέτηση του κλάδου.

(Δείτε το από 19.12.23 Δελτίο Τύπου εδώ:papakostakaterina.gr/eirinodikeio_kalampakas_12-2023/)

Ο Υπουργός τάχθηκε εξ αρχής υπέρ της πρότασης της Βουλευτή, η οποία βρήκε σύμφωνο και τον κ. Γουγουλάκη, αφήνοντας ουσιαστικά ως μόνη εκκρεμότητα την επίσημη ανακοίνωση της απόφασης.

Μόλις ένα μήνα μετά, το γραφείο του Υπουργού επιβεβαιώνει στη Βουλευτή, πως η εισήγησή της είναι ήδη εγκεκριμένη και αναμένεται να συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί εντός του μήνα στη Βουλή.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα