Αρχική Νέα Νομός Τρικάλων Μεγάλη η απεργιακή συγκέντρωση στο κέντρο των Τρικάλων

Μεγάλη η απεργιακή συγκέντρωση στο κέντρο των Τρικάλων

από Oichalia News
Μεγάλη η απεργιακή συγκέντρωση στο κέντρο των Τρικάλων

Δεν ξεχνούν οι Τρικαλινοί! Βγήκαν ΟΛΟΙ στο δρόμο!

Δυναμική ήταν για ακόμα μια φορά η κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Τρικάλων, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για το δυστύχημα στα Τέμπη.


Με αίτημα την απόδοση και ανάληψη ευθυνών αλλά και την αλλαγή στάσης απέναντι στις ιδιωτικοποιήσεις που εκποιούν τις δημόσιες υποδομές Τρικαλινοί πολίτες έδωσαν το παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Αλλαγή πολιτικής ζήτησε στην ομιλία του, ο εκπρόσωπος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Τρικάλων Δημήτρης Παπασπύρου.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Γάλακτος – Τροφίμων και Ποτών Γιώργος Λιατίφης ανέφερε ότι η σημερινή απεργία και η μεγαλειώδης συγκέντρωσή είναι μια ακόμα δέσμευση, μια ακόμα υπόσχεση στα θύματα, στις οικογένειές τους από τον λαό και την νεολαία.

Χαιρετισμό στην συγκέντρωση απηύθυνε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων Βαγγέλης Αγγελάκης. Οι ευθύνες είναι καθαρά πολιτικές σημείωσε ο φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Άκης Σαραντάρης.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν η Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων, ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων και το Επιμελητήριο Τρικάλων, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, καθηγητές, συνταξιούχοι, εργαζόμενοι και φοιτητές.

Μετά το τέλος της συγκέντρωσης έγινε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με κυριότερα αιτήματα την απόδοση δικαιοσύνης για τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη που βύθισε το πένθος μια ολόκληρη χώρα.


tv10.gr



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: