Αρχική Νέα Νομός Τρικάλων Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων γιόρτασε την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη, δίνοντας το αίμα του για τον συνάνθρωπο.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων γιόρτασε την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη, δίνοντας το αίμα του για τον συνάνθρωπο.

από Oichalia News
Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων γιόρτασε την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη, δίνοντας το αίμα του για τον συνάνθρωπο.

Για ακόμη μία φορά η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών, στο κάλεσμα του Δ.Σ. του Συλλόγου, ήταν συγκινητική.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία εστιάζοντας στον σημαντικό ρόλο της εθελοντικής προσφοράς αίματος, στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης, θέτοντας το κεντρικό μήνυμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας:


«Ζούμε, επειδή ΕΣΥ προσφέρεις-Δώσε αίμα, δώσε πλάσμα, μοιράσου τη ζωή, μοιράσου συχνά»

 που επικεντρώνεται κυρίως στους πολυμεταγγιζόμενους ασθενείς, τονίζοντας την αναγκαιότητα για τακτική προσφορά αίματος και πλάσματος.

Για ακόμη μία φορά η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών, στο κάλεσμα του Δ.Σ. του Συλλόγου, ήταν συγκινητική. Στο άκουσμα της αιμοδοσίας, σε μια τόσο ιδιαίτερη ημέρα, προσήλθαν εκτός των υπαλλήλων του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Τρικάλων αρκετοί φίλοι και συμπολίτες που γνωρίζουν την δράση του Συλλόγου. Η συμμετοχή όλο και περισσότερων ανθρώπων σ’ αυτή τη σπουδαία πράξη ανθρωπιάς μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία και στόχος μας είναι η αύξηση συμμετοχής. Πολύ μεγαλύτερη χαρά δίνει στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη για αίμα. Η αιμοδοσία αποτελεί την μέγιστη πράξη ανθρωπιάς, αφού το αίμα δεν παράγεται και μόνο προσφέροντας το στον συνάνθρωπο σώζεις ζωές.

Η αιμοδοσία διεξήχθη στο ισόγειο του διοικητηρίου της Π.Ε. Τρικάλων, σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον και σε ευχάριστο χώρο, που δημιουργούσε αίσθημα ασφάλειας για τους αιμοδότες, χάρη στον επαγγελματισμό του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, ενώ το Δ.Σ. του Συλλόγου σε ένδειξη ευχαριστίας δώρισε στους αιμοδότες από ένα αναμνηστικό μπλουζάκι με λογότυπο αιμοδοσίας.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όσους προσήλθαν να προσφέρουν αίμα, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους για τον συνάνθρωπο, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων για την άψογη συνεργασία, να τους συγχαρούμε για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και να τους ευχηθούμε να έχουν Υγεία και καλή δύναμη. Και θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε. που ενισχύουν θέματα όπως η αιμοδοσία με την προβολή και κάλυψη τους.

 


                                                                        Το Δ.Σ. του Σ.Υ.Π.Ε.Τ



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: