Αρχική Νέα Νομός Τρικάλων Οι νεαροί ποδηλάτες του Π.Σ. Τρικάλων αγωνίστηκαν στην Λάρισα, σημειώνοντας νέες επιτυχίες

Οι νεαροί ποδηλάτες του Π.Σ. Τρικάλων αγωνίστηκαν στην Λάρισα, σημειώνοντας νέες επιτυχίες

από Oichalia News
Οι νεαροί ποδηλάτες του Π.Σ. Τρικάλων αγωνίστηκαν στην Λάρισα, σημειώνοντας νέες επιτυχίες

οι ποδηλάτες μας έδειξαν για ακόμη μια φορά ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και κέρδισαν μοναδικές εμπειρίες αλλά και θέσεις στα βάθρα των νικητών

Με 10 αθλητές από την ποδηλατική ακαδημία της ομάδας μας, συμμετείχε ο ποδηλατικός σύλλογος Τρικάλων σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο 30 Μαΐου, ο ΠΓΣ Λάρισας στα πλαίσια παράλληλων δράσεων για τον ποδηλατικό γύρο Ελλάδας, διοργάνωσε με επιτυχία ποδηλατικούς αγώνες για τις μικρές κατηγορίες. Στους αγώνες συμμετείχαν νεαροί ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία μετά τον τερματισμό των δικών τους αγώνων, να παρακολουθήσουν έναν φαντασμαγορικό τερματισμό από το τέταρτο ετάπ του ποδηλατικού γύρου Ελλάδας. Ο διεθνής ποδηλατικός γύρος Ελλάδας αναβίωσε ξανά στη χώρα μας μετά από 10 ολόκληρα χρόνια. Στον αγώνα συμμετείχαν επαγγελματίες ποδηλάτες από όλο τον κόσμο και το θέαμα που προσέφεραν ήταν μοναδικό.


Στους αγώνες για τις μικρές κατηγορίες ο ποδηλατικός σύλλογος Τρικάλων συμμετείχε με 10 νεαρούς αθλητές - αθλήτριες από την ποδηλατική ακαδημία της ομάδας. Οι μικροί ποδηλάτες μας εκτός από τις αγωνιστικές  εμπειρίες που κέρδισαν με την συμμετοχή τους, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά διάσημους ποδηλάτες και επαγγελματικές ομάδες που μέχρι τώρα έβλεπαν μόνο σε βίντεο από τον υπολογιστή τους. Μια τόσο μεγάλη διοργάνωση βοηθάει στην εξέλιξη του αθλήματος και θα πρέπει να διοργανώνεται κάθε χρόνο.


Στους αγώνες των μικρών κατηγοριών οι ποδηλάτες μας έδειξαν για ακόμη μια φορά ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και κέρδισαν μοναδικές εμπειρίες αλλά και θέσεις στα βάθρα των νικητών.


Στην κατηγορία μίνι: ο Χρήστος Ντίνας έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση κερδίζοντας τον αγώνα παρά τον έντονο ανταγωνισμό. ο Ρωμανός Καλατζής συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις που μας έχει συνηθίσει κατέκτησε άξια την 4η θέση.


Στην κατηγορία παμπαίδων: ο Αλέξανδρος Νικολός συνεχίζει την αγωνιστική του δράση με επιτυχία τερματίζοντας στην 4η θέση. ο Ορέστης Μαγαλιός τερμάτισε 12ος και ο Αλέξανδρος Σιδέρης 14ος.


Στην κατηγορία παίδων και κορασίδων: ο Δαμιανός Μάντζιος Μετά από πτώση ευτυχώς χωρίς τραυματισμό έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το μετάλλιο και τερμάτισε στην 5η θέση. Ο Ντίνος Ζιντζόβας μετά από δυνατό αγώνα τερμάτισε στην 8η θέση, Ο Βαγγέλης Παπαβασιλείου τερμάτισε 11ος, η Εύα Ντάκου 12η και η Κέλλυ Σούλιου 14η.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Η δουλειά στην αγωνιστική ομάδα συνεχίζεται και φαίνεται ότι στο μέλλον θα καμαρώσουμε κι άλλους τρικαλινούς πρωταθλητές ποδηλασίας.


Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν και βοηθάνε τα παιδιά τους να ακολουθήσουν αυτό το δύσκολο και επίπονο άθλημα. Με αυτό τον τρόπο βοηθάνε έμμεσα και όλη την ομάδα.


Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:


ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα), Κηποδημιουργίες (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ), Μάντζιος Παναγιώτης (τεχνική εταιρία), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ), 3G (ψηφιακές εκτυπώσεις), ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός), LA FARM (γαλακτοκομικά).

Φέτος στα Τρίκαλα επιλέγουμε ποδηλασία για πολλούς λόγους και προπάντων FREE OF COVID… η ασφαλέστερη επιλογή!

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)
Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306).
Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/

Email: podilasiatrikalon@yahoo.gr

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh





ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: