Αρχική Νέα Νομός Τρικάλων Παραμονή Δεκαπενταύγουστου στο Κεφαλόβρυσο

Παραμονή Δεκαπενταύγουστου στο Κεφαλόβρυσο

από Oichalia News
 Παραμονή Δεκαπενταύγουστου στο Κεφαλόβρυσο

Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια, σε κατανυκτικό κλίμα τα Εγκώμια Της Δέσποινας του Κόσμου

Ευλαβώς και οφειλετικώς τελέστηκε κατά το Σάββατο εσπέρας, σύμφωνα με την πρέπουσα πάντοτε τάξη, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Μεγάλης Θεομητορικής Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κεφαλοβρύσου. 


Πριν η Πανηγυρική Ακολουθία περατωθεί, εψάλλησαν με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια, σε κατανυκτικό κλίμα τα Εγκώμια Της Δέσποινας του Κόσμου, ενώ με την συμμετοχή όλων των ευσεβών πιστών λιτανεύτηκε η υπέρλαμπρη εικόνα Της στις οδούς της Ενορίας μας, προς ευλογία του χωριού. 


Την αυριανή Κυριώνυμο Ημέρα, θα τελεστεί ο Όρθρος, η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και το ύψωμα της Μεγάλης Εορτής του Καλοκαιριού, της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Παρακαλείται ο ευσεβής πληθυσμός της Ενορίας, όπως προσέλθει για να τιμήσει την Μητέρα όλων μας, τηρώντας πάντοτε το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχουν ορίσει οι ειδήμονες.


















Μόρφος Κωνσταντίνος

φοιτητής Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ 



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: