Αρχική Νέα Νομός Τρικάλων Συνάντηση Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ενεργειακή κρίση

Συνάντηση Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ενεργειακή κρίση

από Θωμάς Γκονής
Συνάντηση Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ενεργειακή κρίση

Σκρέκας: «Τις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση θα ανακοινώσει νέα μέτρα στήριξης για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που πλήττονται από τις μεγάλες ανατιμήσεις στο κόστος ενέργειας»

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο.


Ο Τρικαλινός Υπουργός ενημέρωσε την κα Σακελλαροπούλου για την εξέλιξη της διεθνούς ενεργειακής κρίσης, η οποία έχει κλιμακωθεί ανησυχητικά από την παράνομη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.  Ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε στα μέτρα για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων, καθώς και στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης, κυρίως για τα ευάλωτα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «τις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση θα ανακοινώσει νέα μέτρα στήριξης για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που πλήττονται από τις μεγάλες ανατιμήσεις στο κόστος ενέργειας».  



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: