Αρχική Νέα Οιχαλία 4 μοναδικά Αυγουστιάτικα EVENTS στο EN LEFKO

4 μοναδικά Αυγουστιάτικα EVENTS στο EN LEFKO

από Θωμάς Γκονής
4 μοναδικά Αυγουστιάτικα EVENTS στο EN LEFKO

Στο Club «Εν Λευκώ» θα χτυπάει η καρδιά της διασκέδασης και τον Αύγουστο.

Στο Club «Εν Λευκώ» θα χτυπάει η καρδιά της διασκέδασης και τον Αύγουστο.

Το καλοκαιρινό και αγαπημένο Club στην Οιχαλία συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα διοργανώντας μέσα στον Αύγουστο 4 μοναδικά EVENTS με καλλιτέχνες που ικανοποιούν πολλά γούστα.



Η αρχή γίνεται το ερχόμενο Σάββατο 6 Αυγούστου όπου on stage θα βρεθεί ο πασίγνωστος τράπερ Light για να κάνει τον χαμό του απογειώνοντας τους πολυάριθμους θαυμαστές του.



Την σκυτάλη θα πάρει δύο μέρες αργότερα και συγκεκριμένα την Δευτέρα 8 Αυγούστου, ο εκρηκτικός τράπερ FY που έρχεται στην Οιχαλία να ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του την νέα γενιά.


Τα φώτα στρέφονται στο «Εν Λευκώ» την Κυριακή 14 Αυγούστου, εκεί όπου κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι θα εμφανιστεί στην πίστα ο μεγάλος Σταμάτης Γονίδης με το επιτελείο του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο «άρχοντας» έρχεται να μας «γλεντήσει» κανονικά με ένα δυνατό πρόγραμμα έξι (6) ωρών γεμάτο επιτυχίες, που θα εκτοξεύσει την διασκέδαση κρατώντας το κέφι αμείωτο μέχρι το πρωί.



Την παράσταση των ζωντανών εμφανίσεων στο «Εν Λευκώ» θα συνεχίσει την Παρασκευή 19 Αυγούστου μία κοπέλα που μέσα σε λίγους μήνες, έχει κάνει όλη την Ελλάδα να μιλάει γι’ εκείνη! Ο λόγος για την Αναστασία, που για πολλούς είναι το πιο hot πρόσωπο της ελληνικής δισκογραφίας αυτήν την περίοδο, με τις «Αμαρτίες» της να προκαλούν πάταγο σε κάθε της εμφάνιση.


Τηλέφωνο κρατήσεων: 694 4731008



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: