Αρχική Νέα Οιχαλία Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Οιχαλίας

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Οιχαλίας

από Θωμάς Γκονής
Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Οιχαλίας

Όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Οιχαλίας υπό την αιγίδα του Δήμου Φαρκαδόνας

Με κυρίαρχη τη χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η φωταγώγηση του δέντρου των Χριστουγέννων στην Οιχαλία.

Μία εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Δήμο Φαρκαδόνας και συμμετείχαν ενεργά σε αυτή, ο Σύλλογος Γυναικών Οιχαλίας,  οι μαθητές του νηπιαγωγείου και οι του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου της Οιχαλίας.

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Οιχαλίας πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα. Η αντίστροφη μέτρηση των 10 δευτερολέπτων ξεκίνησε από τα μικρά παιδιά και στο 0 ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδων Αγναντής άναψε το δέντρο και εκατοντάδες πυροτεχνήματα ξεχύθηκαν φωτίζοντας τον «Νεοχωρίτικο» ουρανό - κηρύσσοντας και επίσημα την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Την παράσταση της εορταστικής εκδήλωσης έκλεψαν οι μικροί μαθητές των σχολείων με τα τραγούδια τους, η «ξυλοποδαρούσα» πριγκίπισσα, ο μάγος με τα μοναδικά κόλπα του, το face painting που συνέρπασε και ο Αη Βασίλης που μοίρασε πολλά και διάφορα δωράκια στα μικρά παιδιά.

Τον δικό τους τόνο έδωσαν οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Οιχαλίας με όμορφα τραγούδια, κάλαντα και χορούς - προσδίδοντας ένα ιδιαίτερο εορταστικό χρώμα στην όμορφη αυτή εκδήλωση.

Το παρών στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Οιχαλίας έδωσαν ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδων Αγναντής, ο Βουλευτής της Νέας δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Λιούτας, οι Αντιδήμαρχοι Φαρκαδόνας κ.κ. Ευάγγελος Κοσμάς, Γεώργιος Γεωργίου, Γιάννης Γεωργολόπουλος και Ειρήνη Κακαΐτσα, η Δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας κ. Ελένη Στεργίου-Μπότη, ο Πρόεδρος κ. Παθέκας και οι τοπικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Οιχαλίας, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κρήνης κ. Σπυρίδων Μάγγος κ.α.


Καλά Χριστούγεννα !!!




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα