Αρχική Νέα Οιχαλία Άφθονο γέλιο σκόρπισε ο «Καραγκιόζης» στο Fun Lab ΚΔΑΠ της Οιχαλίας

Άφθονο γέλιο σκόρπισε ο «Καραγκιόζης» στο Fun Lab ΚΔΑΠ της Οιχαλίας

από Oichalia News
Άφθονο γέλιο σκόρπισε ο «Καραγκιόζης»  στο Fun Lab ΚΔΑΠ της Οιχαλίας

Στιγμές χαλάρωσης, γέλιου αλλά και διδαχής για τα μικρά παιδιά του ΚΔΑΠ της Οιχαλίας

Ένα διασκεδαστικό απόγευμα πέρασαν την Παρασκευή (13/5) οι μικροί μαθητές του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Fun Lab της Οιχαλίας.


Σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα που είχε στηθεί στην «μαγική αυλή» από νωρίς μεσημέρι της Παρασκευής, τα παιδιά περίμεναν γεμάτα ενθουσιασμό να απολαύσουν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους τους: τον Κοσμά Παναγιώκα που θα συνόδευε τον «Καραγκιόζη και το έξυπνο γοριλάκι».



Στόχος της δράσης αυτής ήταν να ψυχαγωγήσει τα παιδιά, προσφέροντας γέλιο και χαρά και να διδάξει διάφορα μηνύματα εκπαιδευτικού και κοινωνικού χαρακτήρα.


Και αυτό πραγματοποιήθηκε από τον Τρικαλινό Καραγκιοζοπαίκτη Κοσμά Παναγιώκα, που κατάφερε να περάσει αρκετά μηνύματα, να προσφέρει άφθονο γέλιο αλλά και διδαχή στα μικρά παιδιά του ΚΔΑΠ της Οιχαλίας.


Η ιδιοκτήτρια του ΚΔΑΠ Fun Lab κ. Μαρία Ευαγγέλου και οι εκπαιδευτικοί Κατερίνα Βιόλατζη, Εύα Ράκου και Βίβιαν Παππά, πιστεύουν πως το θέατρο σκιών αποτελεί πολιτισμικό και μορφωτικό αγαθό αλλά και σημαντικό κομμάτι της παράδοσης μας, για αυτό προσπάθησαν να συμβάλλουν στην προβολή και την διατήρησή του.





ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: