Αρχική Νέα Οιχαλία Βάφτισαν τον μικρό τους πρίγκιπα ο Γιώργος και η Βίκυ

Βάφτισαν τον μικρό τους πρίγκιπα ο Γιώργος και η Βίκυ

από Θωμάς Γκονής
Βάφτισαν τον μικρό τους πρίγκιπα ο Γιώργος και η Βίκυ

Και το όνομα αυτού Παναγιώτης

Το γλυκό τους πρίγκιπα βάφτισαν το Σάββατο (10/9) στην Οιχαλία ο Γιώργος Χατζής και η Βίκυ Παπαχρήστου.



Το μυστήριο τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου με νονούς του «τυπάκου» αυτού που έκλεψε την παράσταση καθόλι την διάρκεια του μυστηρίου, τον Γιώργο Νταϊλιάνη και την Κωνσταντίνα Μπαμπάνη.



Ο Γιώργος και η Κωνσταντίνα βλέποντας τον χαριτωμένο νεαρό να μοιράζει πολλά χαμόγελα, να δέχεται αγκαλιές και να συγκεντρώνει πάνω του τα φλας και τα βλέμματα των φίλων και συγγενών, τον αφιέρωσαν στην Παναγία δίνοντας του το Άγιο όνομα Παναγιώτης !



Και αν έκλαψε και λίγο όταν τον βούτηξε ο π. Ευάγγελος στην κολυμπήθρα, ε και τι έγινε (;)… και οι άντρες κλαίνε !



Μετά την βάφτιση επανήλθε δριμύτερος στην όμορφη δεξίωση που ακολούθησε στο κορυφαίο Brand των εκδηλώσεων του νομού Τρικάλων στο κέντρο Αφροδίτη στην Οιχαλία, όπου υπό το φώς του φεγγαριού και στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, κυριάρχησε προς τιμήν του μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα με ποιοτική ζωντανή μουσική και με γεύσεις δυνατές σε ορεκτικά, κυρίως πιάτο και επιδόρπια που μας ενθουσίασαν!



Γιώργο και Βίκυ σας ευχόμαστε τα καλύτερα στην ζωή του Παναγιώτη, στους νονούς Γιώργο και Κωνσταντίνα να είστε πάντα υγιής και άξιοι !!!


Το OichaliaNEWS ήταν παρόν και σας μεταφέρει εικόνες




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: