Αρχική Νέα Οιχαλία Δεν βλέπουμε φως… (!)

Δεν βλέπουμε φως… (!)

από Oichalia News
Δεν βλέπουμε φως…   (!)

Η Οιχαλία έχει κολλήσει και συνεχίζει στον αυτόματο πιλότο

Αν κάτι κάνει εντύπωση σε όσους βαδίζουν ή κινούνται με τα οχήματα τους τις βραδινές ώρες στους δρόμους εντός και περιφερειακά της Οιχαλίας (υπάρχουν βέβαια και αυτοί που όπως φαίνεται δεν…), είναι ο ηλεκτροφωτισμός που δείχνει να έχει αφεθεί στην τύχη του.

Οι Νεοχωρίτες επέλεξαν τον περασμένο Οκτώβρη να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στα 2/5 των μελών του προηγούμενου Τοπικού Συμβουλίου και να το «φρεσκάρουν» επιλέγοντας τρία νέα πρόσωπα που πλέον συμπληρώνουν την «πεντάδα» της τοπικής αρχής Οιχαλίας.

Ένα μήνα σχεδόν από την ανάληψη των καθηκόντων την «ανανεωμένης» Τοπικής Αρχής, η Οιχαλία δείχνει να μην ξεκολλά από το παρελθόν της και να μην «περπατά» διαφορετικά.

Ελπίζουμε αμφότεροι οι εκλεγμένοι να μην έχουν επαναπαυθεί με την εκλογή τους.

Οφείλουν, για τους συγχωριανούς τους που τους τίμησαν με την ψήφο τους, να σηκώσουν το κεφάλι, να σκουμπώσουν μανίκια και να παρουσιάσουν έργο. Ο Νεοχωρίτης τους θέλει παρών… για αυτό τους ψήφισε άλλωστε !

Ετικέτες: οιχαλία



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: