Αρχική Νέα Οιχαλία Η Οιχαλία αναπνέει ξανά!

Η Οιχαλία αναπνέει ξανά!

από Oichalia News
Η Οιχαλία αναπνέει ξανά!

Πληθαίνουν μέρα με τη μέρα οι άνθρωποι της ομογένειας και οι ετεροδημότες που έρχονται στην Οιχαλία για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου

Και να που ήλθε πάλι ο καιρός το χωριό των μεταναστών να αναπνεύσει ξανά, να ομορφύνει και να εκπέμψει φως. Η Οιχαλία έχει φορέσει τα καλά της προκαλώντας μία μοναδική έλξη, που αναμφίβολα την κάνει να βρίσκεται στο επίκεντρο και να πρωταγωνιστεί τις ημέρες του δεκαπενταυγούστου στο Δήμο Φαρκαδόνας !


Μέρα με τη μέρα άνθρωποι της ομογένειας και οι ετεροδημότες  επιστρέφουν στην Οιχαλία για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, τα φώτα στα πολλά «έρημα» σπίτια ανάβουν ένα μετά το άλλο αφήνοντας πίσω το δράμα που διαδραματιζόταν τις κρύες μέρες του χειμώνα. Η κίνηση στους δρόμους δεν θυμίζει επ ουδενί αυτό του έρημου τόπου, οι φωνές και τα χαμόγελα ηχούν ξανά και κυριαρχούν σε κάθε σοκάκι και την κάθε γειτονιά ενώ η έντονη και ανυπόφορη «γλυκιά» βαβούρα κατακλύζει τις ώρες αιχμής σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του χωριού.


Στιγμές μοναδικές θα πει κάποιος αλλά το κάθε πέρυσι και καλύτερα θα εξακολουθεί να μας στοιχειώνει.


Καλό Δεκαπενταύγουστο και καλή Παναγιά!



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: