Αρχική Νέα Οιχαλία Έκδηλο το οικογενειακό κλίμα στην κοπή πίτας του ΑΟ Διγενή

Έκδηλο το οικογενειακό κλίμα στην κοπή πίτας του ΑΟ Διγενή

από Oichalia News
Έκδηλο το οικογενειακό κλίμα στην κοπή πίτας του ΑΟ Διγενή

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην κοσμική ταβέρνα Ο ΣΠΥΡΑΝΑΣ στην Οιχαλία

Μέσα σε ένα όμορφο και οικογενειακό κλίμα παράλληλα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η κοπή πίτας του ΑΟ Διγενή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη κοσμική ταβέρνα του ΣΠΥΡΑΝΑ στην Οιχαλία παρουσία του προέδρου, της διοίκησης και των παικτών του σωματείου της Οιχαλίας.

Κατά την ομιλία τους τόσο ο πρόεδρος του σωματείου κ. Πασχάλης Καψάλης όσο και ο Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Αγγελάκης ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία και να εκπληρώσουν τους στόχους που έθεσε η ομάδα για την περίοδο 2018-19.

Όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS παρόντες στην εκδήλωση από πλευρά της ΕΠΣ Τρικάλων ήταν ο Γενικός Γραμματέας κ. Στέφανος Παιδής και το μέλος της ΕΠΣΤ κ. Δημήτρης Κουτσώνας, ο αρχιδιαιτητής κ. Χρήστος Κούγκουλος και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Τρικκαίων και υπάλληλος της ΕΠΣΤ κ. Αχιλλέας Ζήρας.

Τυχεροί της βραδιάς αναδείχτηκαν οι ποδοσφαιριστές Γιαννούλας, Νικόλαρος, Μαναφας, Καραστέριος, Γούτσιος και Μακρυγιάννης οι οποίοι κέρδισαν ένα συμβολικό δώρο από τη διοίκηση του ΑΟ Διγενή.

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση του Α.Ο. Διγενή όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: