Αρχική Νέα Οιχαλία Τίτλοι τέλους για το My Cafe !

Τίτλοι τέλους για το My Cafe !

από Oichalia News
Τίτλοι τέλους για το My Cafe !

Μετά από 9 χρόνια λειτουργίας έπεσαν οι τίτλοι τέλους για το γνωστό καφέ στην οδό Δημοκρατίας

Μετά από 9 χρόνια έντονης παρουσίας στην καθημερινότητα της Οιχαλίας το γνωστό αθλητικό καφέ-μπαρ My Cafπου έδινε την δικιά του μοναδική πνοή πάνω στην οδό δημοκρατίας και λίγα μέτρα από την πλατεία της Οιχαλίας, αναστέλλει την λειτουργία του.


Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι δυσκολίες και η κρίση που επέφερε η πανδημία του Covid-19, το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς πριν από δύο εβδομάδες και βλέποντας την περίοδο αυτή να ακμάζουν οι αθέμιτες και προκλητικά ανεξέλεγκτες και ατιμώρητες ενέργειες των επιχειρήσεων του κλάδου, οδήγησαν τους ιθύνοντες του καταστήματος να πάρουν την απόφαση και το βράδυ της Κυριακής να ρίξουν τους τίτλους τέλους στην επιχείρηση και το προσωπικό που απασχολούνταν σε αυτή, από αύριο Δευτέρα να βγουν στην ανεργία.


Μέσω του OichaliaNEWS η διεύθυνση με μία λιτή ανακοίνωση γνωστοποιεί την απόφαση και ευχαριστεί τον κόσμο που στήριξε το κατάστημα αυτά τα 9 χρόνια λειτουργίας του.


Συγκεκριμένα στην επιστολή της η διοίκηση αναφέρει:


Το My Cafe από το βράδυ της Κυριακής 31 Οκτωβρίου αναστέλλει την λειτουργία του και ευχαριστεί τους πελάτες για την στήριξη αυτά τα 9 χρόνια που ήταν κοντά σας.

 


Με εκτίμηση,

 

My Cafe


Ευχόμαστε αυτό το άδοξο τέλος να δώσει άμεσα ένα καινούριο ξεκίνημα. Ηλία σε πείσμα των καιρών, κάνε το επόμενο βήμα!


Ετικέτες: my cafe οιχαλία



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: