Αρχική Νέα Οιχαλία Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ράφτης της Οιχαλίας, Κωνσταντίνος Γκονής

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ράφτης της Οιχαλίας, Κωνσταντίνος Γκονής

από Oichalia News
Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ράφτης της Οιχαλίας, Κωνσταντίνος Γκονής

Απεβίωσε το βράδυ της Πέμπτης σε ηλικία 87 ετών

Έφυγε από την ζωή τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ήσυχα και πλήρης ημερών ένας δικός μας άνθρωπος, πολύ ξεχωριστός και αγαπημένος πατέρας, ο γνωστός ράφτης από την Οιχαλία Κωνσταντίνος Γκονής.  


Ο μπάρμπα-Κώστας ήταν μία φυσιογνωμία ιδιαίτερη με χαρακτηριστική αποδοχή στην κοινωνία της Οιχαλίας και των περιχώρων τόσο για τον επαγγελματισμό και το ταλέντο του στην ραπτική που υπηρέτησε πιστά και άρτια για πάνω από 40 έτη όσο και για το κέφι, την ζωντάνια και την έντονη κοινωνικότητα που προσέφερε αδιάκοπα, από την συνταξιοδότηση μέχρι και πριν λίγους μήνες .  


Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή (12/12) στην Οιχαλία.  


Η σορός θα μεταφερθεί στις 2:30 το μεσημέρι στον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και στις 3 θα ακολουθήσει η νεκρώσιμος ακολουθία και η ταφή στο δημοτικό κοιμητήριο της Οιχαλίας.  


Αφήνει πίσω εκτός την μεγάλη σε έκταση φήμη του, τα παιδιά του Δημήτρη και Μαρία Γκονή, Βασίλειο και Ελένη Ντίνου, Ιωάννα Ζιώγκου, Θωμά και Αναστασία Γκονή, τα αγαπημένα του εγγόνια Κωνσταντίνο, Αθανάσιο, Δημήτριο, Παναγιώτα, Αικατερίνη, Χριστιάνα και Αλέξανδρο, τα αδέλφια του Ευάγγελο, Γεωργία και Αναστασία, λοιπούς συγγενείς και πάρα πολλούς φίλους.  


Καλή ανάπαυση πατέρα !!!



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: