Αρχική Νέα Οιχαλία Ευχαριστήριο από το 2ο δημοτικό σχολείο Οιχαλίας

Ευχαριστήριο από το 2ο δημοτικό σχολείο Οιχαλίας

από Oichalia News
Ευχαριστήριο από το 2ο δημοτικό σχολείο Οιχαλίας

Προς την εταιρία library4all

Εκ μέρους όλων των μελών της σχολικής μας κοινότητας θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην μη κερδοσκοπική εταιρεία library4all η οποία ανταποκρινόμενη στο αίτημά μας, μας δώρισε έναν σεβαστό αριθμό βιβλίων εμπλουτίζοντας έτσι τη σχολική μας βιβλιοθήκη. Πρόκειται για βιβλία σύγχρονης αλλά και κλασικής παιδικής λογοτεχνίας όπως επίσης και για βιβλία που βοηθούν τους μικρούς αναγνώστες να καλλιεργήσουν ήθος, να αποκτήσουν στάσεις και τρόπους συμπεριφοράς χρήσιμους για όλη τους τη ζωή.


Η προσπάθεια δημιουργίας και ενίσχυσης της σχολικής μας βιβλιοθήκης αποτελεί για το σχολείο μας κορυφαίο στόχο. Με τον διαρκή εμπλουτισμό της σε βιβλία διαφόρων κατηγοριών ευελπιστούμε να την καταστήσουμε έναν χώρο ζωντανό όπου οι μαθητές θα μαθαίνουν να ερευνούν, θα χαίρονται τη διαδικασία της έρευνας, θα διευρύνουν τις γνώσεις τους, θα αγαπήσουν το βιβλίο, με όσα αυτό συνεπάγεται.


Με την παρούσα δημοσίευση θέλουμε αφενός να ευχαριστήσουμε την εταιρεία library4all  και αφετέρου να αναδείξουμε το αξιέπαινο έργο τους το οποίο αποτελεί ξεχωριστή πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς. .





Ελένη Τζαβέλλα

Διευθύντρια



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: