Αρχική Νέα Οιχαλία «Καλό Καλοκαίρι» με πολύ συγκίνηση, κέφι και χορό !

«Καλό Καλοκαίρι» με πολύ συγκίνηση, κέφι και χορό !

από Oichalia News
«Καλό Καλοκαίρι» με πολύ συγκίνηση, κέφι και χορό !

Αναδεικνύοντας τη διαχρονική αξία της Παράδοσης ολοκλήρωσε την φετινή σχολική χρονιά το 2ο δημοτικό σχολείο Οιχαλίας

Με μία πλούσια εορταστική και άκρως χαρούμενη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (9/06), έριξαν αυλαία και μας ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι οι μαθητές και οι δάσκαλοι του 2ου δημοτικού σχολείου της Οιχαλίας.


Για μία ακόμη σεζόν στον κατάμεστο ως είθισται, προαύλιο χώρο του σχολείου,  γονείς και παππούδες, συγγενείς και φίλοι των μικρών μαθητών, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής και  απόλαυσαν μία άρτια και γεμάτη εκδήλωση αποχαιρετισμού της σχολικής χρονιάς – αυτή τη φορά με ένα μοναδικό «Ταξίδι στην Ελλάδα».

Με τα θεατρικά των παιδιών και το νοσταλγικό ταξίδι με τραγούδια και χορούς από τη Θράκη μέχρι την Πελοπόννησο, από την Σμύρνη και τον Πόντο μέχρι τα Επτάνησα, η χαρά και η συγκίνηση για το όμορφο αυτό ταξίδι στην Ελλάδα μας ήταν διάχυτη και έκδηλη σε όλους μας !

Όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS η οργάνωση και η εκτέλεση του όλου προγράμματος ήταν τέτοιο που ακόμη και ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ν. Τρικάλων  κ. Χρήστος Τρικάλης «δονήθηκε», εκφράζοντας τις θερμές ευχές στην Διευθύντρια του σχολείου κ. Ελένη Τζαβέλλα, τους δασκάλους και τους μαθητές του σχολείου, για την άρτια εκδήλωση που πραγματοποίησαν.

Δείτε εικόνες όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: