Αρχική Νέα Οιχαλία Καταχειροκροτήθηκαν για την αγάπη που τρέφουν για την παράδοση

Καταχειροκροτήθηκαν για την αγάπη που τρέφουν για την παράδοση

από Oichalia News
Καταχειροκροτήθηκαν για την αγάπη που τρέφουν για την παράδοση

Με μία γεμάτη εκδήλωση με χορούς από όλη την Ελλάδα και με την συμμετοχή όλων των χορευτικών τμημάτων ολοκληρώθηκε η σεζόν για τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Γυναικών Οιχαλίας

Με μία γεμάτη εκδήλωση με χορούς από όλη την Ελλάδα και με την συμμετοχή όλων των χορευτικών τμημάτων, ο Σύλλογος Γυναικών Οιχαλίας ολοκλήρωσε τον κύκλο των μαθημάτων για τη σεζόν  2022-2023.



Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία της Οιχαλίας, εκεί όπου τα μικρά παιδιά, το τμήμα των εφήβων και το τμήμα των γυναικών της Οιχαλίας, παρουσίασαν πτυχές του πλούσιου ταλέντου τους και της αγάπης που τρέφουν για την παράδοση και καταχειροκροτήθηκαν.

Όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να έχουν επιτευχθεί χωρίς την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων κ.κ. Βασίλειο Γαλάνη και Ρούλα Πελεκάνη, δύο ξεχωριστών ανθρώπων που με τις γνώσεις τους, τον επαγγελματισμό τους, την επιμονή και την υπομονή τους, κατάφεραν να βάλουν τα θεμέλια ώστε από το επόμενο φθινόπωρο να συνεχίσουν να προβάλλουν την παράδοση με τα μαθήματα της σεζόν 2023-2024.

Δείτε εικόνες όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS 



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: