Αρχική Νέα Οιχαλία Χάσαμε και τον Δημοσθένη

Χάσαμε και τον Δημοσθένη

από Θωμάς Γκονής
Χάσαμε και τον Δημοσθένη

Απανωτές οι θλιβερές ειδήσεις στην Οιχαλία και το δήμο Φαρκαδόνας

Σταματημό δεν έχουν από τις αρχές του έτους οι απώλειες ανθρώπων κάθε ηλικίας με καταγωγή την Οιχαλία και το δήμο Φαρκαδόνας γενικότερα.


Το τελευταίο διάστημα μάλιστα τα άσχημα μαντάτα έρχονται απανωτά το ένα μετά το άλλο από το εξωτερικό, με τον πόνο και την στεναχώρια να απλώνεται διάχυτα από τον ξαφνικό χαμό γνωστών μας ανθρώπων.  


Μία ακόμη θλιβερή είδηση από τον ελληνισμό της Γερμανίας και την Νεοχωρίτικη οικογένεια έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, με τον αιφνίδιο θάνατο του επιχειρηματία Δημοσθένη θεοχάρη ( Μπάκουρα) ο οποίος έφυγε από την ζωή την Τετάρτη το πρωί σε νοσοκομείο του Έσλιγκεν της Γερμανίας.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του OichaliaNEWS, ο Δήμος είχε βεβαρημένο ιστορικό υγείας και τελευταία η κλινική του εικόνα ήταν αρκετά σοβαρή, την οποία κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι ιατροί του νοσοκομείου στο Έσλιγκεν.


Η μάχη αυτή ήταν πολύ δύσκολη και παρά τις όποιες προσπάθειες των ιατρών αποδείχθηκε απροσπέλαστη, καθώς, την Τετάρτη το πρωί η καρδιά του Δημοσθένη χτύπησε για τελευταία φορά και αναχώρησε για το μεγάλο ταξίδι, λίγες ημέρες μετά τα εξηκοστά του γενέθλια.


Αφήνει πίσω την γυναίκα του Κατερίνα, τα παιδιά Σωκράτη και Αθανασία, τον αδελφό του Αποστόλη, μητέρα, συγγενείς και φίλους.


Το τελευταίο αντίο στον 60χρονο Οιχαλιώτη επιχειρηματία θα δοθεί την ερχόμενη Πέμπτη στην Οιχαλία. Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στις 11:30 το πρωί και στις 12 θα ακολουθήσει η νεκρώσιμος ακολουθία.


Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους.



Καλό ταξίδι Δήμο !





ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: