Αρχική Νέα Οιχαλία «Λαβώθηκε» αλλά αποδείχθηκε… Ράμπο !!!

«Λαβώθηκε» αλλά αποδείχθηκε… Ράμπο !!!

από Oichalia News
«Λαβώθηκε» αλλά αποδείχθηκε… Ράμπο !!!

Έχασε δύο άκρα από τα δάχτυλα του χεριού του ενώ καθάριζε την μηχανή του γκαζόν

Μία τραυματική εμπειρία με δυσάρεστη εξέλιξη που ναι μεν του στοίχισε αλλά δεν τον πτόησε(!) έζησε πριν λίγες ημέρες ο γνωστός αυτοδιοικητικός Βαγγέλης Ζαφείρης κατά κόσμων Ράμπο.


Σύμφωνα με πληροφορίες του OichaliaNEWS o κ. Ζαφείρης προ ημερών προχώρησε σε εργασίες περιποίησης πρασίνου στην οικία του.

Κατά την διάρκεια των εργασιών ο «θηριώδης» πρώην «εκλεκτός» των ειδικών δυνάμεων έβαλε το χέρι του για  να αφαιρέσει τα χόρτα από το ψαλίδι της μηχανής του γκαζόν. Ενώ προχωρούσε στον καθαρισμό η μηχανή μπήκε σε λειτουργία με αποτέλεσμα να δεχθεί σφοδρό χτύπημα στα δάχτυλα με δύο μέλη εξ αυτών να αποκολληθούν.

Διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο με τους ιατρούς του νοσοκομείου να δίνουν πραγματική μάχη για να σταματήσουν την αιμορραγία και να συγκολλήσουν τα λεπτά οστάρια που αποκολλήθηκαν από τα δάκτυλα του δεξιού χεριού του 73χρονου .

Τελικά μετά από πολύωρο χειρουργείο οι θεράποντες ιατροί κατάφεραν να σταματήσουν την αιμορραγία αλλά η συγκόλληση των λεπτών άκρων κατέστη αδύνατη.

Μετά από τριήμερη νοσηλεία ο «Ράμπο» έλαβε εξιτήριο και παρά το «λάβωμα» δεν πτοήθηκε καθώς στην πρώτη επαφή με το συνοδοιπόρους του δήλωσε ότι «δεν καταλαβαίνω εγώ από τέτοια... είμαι έτοιμος και σίγουρος ότι η Οιχαλία θα με στηρίξει εκ νέου στηρίζοντας με στις εκλογές του Μάη ώστε να είμαι αυτός που θα αναλάβει τα ηνία διοίκησης της Οιχαλίας!»

 

Τρέλανέ μας και άλλο Βαγγέλη !!!



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: