Αρχική Νέα Οιχαλία Με κατάνυξη και λαμπρότητα

Με κατάνυξη και λαμπρότητα

από Oichalia News
Με κατάνυξη και λαμπρότητα

Με την παρουσία πλήθος πιστών τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός προς τιμήν της Παναγίας Πορταϊτισσας στην Οιχαλία

Με κατάνυξη, λαμπρότητα και με την παρουσία πλήθος πιστών ξεκίνησαν οι πανηγυρικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας προς τιμήν της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑΣ».


Το απόγευμα του Σαββάτου τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος Χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Πατάρων κ. Αθηναγόρου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.




Στον Μέγα Εσπερινό παρέστησαν ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Αθανάσιος Λιούτας με την σύζυγο του Νίκη, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης με την σύζυγο του Μαρία και εκατοντάδες πιστών όλων των ηλικιών από την Οιχαλία και γειτονικά διαμερίσματα.




Οι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν αύριο Κυριακή με τον Όρθρο και εν συνεχεία Αρχιερατικό Συλλείτουργο ιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Πατάρων κ. Αθηναγόρου.




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: