Αρχική Νέα Οιχαλία Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η 25η Μαρτίου στην Οιχαλία

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η 25η Μαρτίου στην Οιχαλία

από Oichalia News
(PHOTOS: DIMITRIS GIANNIS)
(PHOTOS: DIMITRIS GIANNIS)

Με ανοιξιάτικο καιρό και αρκετό κόσμο εορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και συγκίνηση και με ένα αρκετά όμορφο ανοιξιάτικο καιρό, εορτάσθηκαν σήμερα στην Οιχαλία ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου του 1821 που φέτος συμπληρώνει 202 χρόνια.


Ο εορτασμός ξεκίνησε νωρίς το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου με κωδωνοκρουσίες και την επίσημη δοξολογία από τον εφημέριο του ναού π. Ευάγγελο Γιώτα, ακολούθησε η μαθητική παρέλαση όλων των σχολικών μονάδων της Οιχαλίας και ολοκληρώθηκε με την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Ειρήνης.

Αρκετός ήταν κόσμος που και φέτος γέμισε το κέντρο της Οιχαλίας για να καμαρώσει την νέα γενιά και να τους χειροκροτήσει κατά την παρέλαση των σχολείων.

Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσώπησε ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας, τον Δήμο Φαρκαδόνας ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κοσμάς, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλης Κουκώνης, η δημοτική σύμβουλος Ελένη Στεργίου-Μπότη και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης, πλαισωμένοι από τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Οιχαλίας Ευάγγελο Παθέκα, τα μέλη του τοπικού συμβουλίου και τους διευθυντές των σχολείων.

Δείτε εικόνες όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: