Αρχική Νέα Οιχαλία Με νέα διεύθυνση φαρμακείο στην πλατεία της Οιχαλίας

Με νέα διεύθυνση φαρμακείο στην πλατεία της Οιχαλίας

από Oichalia News
Με νέα διεύθυνση φαρμακείο στην πλατεία της Οιχαλίας

Ο συγχωριανός μας Σωκράτης Σακελλαρίου απέκτησε το δικό του Φαρμακείο

Ένα δικό μας παιδί - αριστούχος στον τομέα της φαρμακευτικής, έκανε πράξη το όνειρό του και απέκτησε το δικό του φαρμακείο και μάλιστα… ένα κεντρικό και ιστορικό φαρμακείο στην Οιχαλία.


Πρόκειται για τον φαρμακοποιό Σωκράτη Σακελλαρίου του Αθανασίου, ενός πτυχιούχου της Φαρμακευτικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, - που πήρε στα χέρια του το φαρμακείο «Κλαπανάρα» στην πλατεία της Οιχαλίας.

Ο Σωκράτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Οιχαλία.  Λαμβάνοντας την Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση στην Οιχαλία στη συνέχεια πρώτευσε στις Πανελλαδικές εξετάσεις και εισήχθη στην Φαρμακευτική Σχολή του ΑΠΘ.

Σπούδασε και αποφοίτησε σε 4 έτη «αριστούχος» στην φαρμακευτική του ΑΠΘ και δέχθηκε την πρόσκληση-πρόκληση της πρωτεύουσας για να εργαστεί σε μεγάλα φαρμακεία των Αθηνών όπου απέκτησε μία μεγάλη εργασιακή εμπειρία.

Η μεγάλη αγάπη για τον τόπο τον έκανε να πάρει τον δρόμο της επιστροφής, όπου εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται κοντά μας στον δικό του χώρο, για να προσφέρει τις υπηρεσίες σε εμάς τους συγχωριανούς του αλλά και σε ανθρώπους των όμορων τμημάτων.

Σωκράτη σου ευχόμαστε τα καλύτερα στο πρώτο σου επαγγελματικό ξεκίνημα….

Καλώς μας ήλθες !



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: