Αρχική Νέα Οιχαλία Μεγάλη διάκριση. Έργο μαθήτριας του 2ου Δημ. Σχολείου Οιχαλίας γίνεται λογότυπο της επιτροπής ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Μεγάλη διάκριση. Έργο μαθήτριας του 2ου Δημ. Σχολείου Οιχαλίας γίνεται λογότυπο της επιτροπής ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας

από Oichalia News
Η μαθήτρια Νεφέλη Μπλέτσα παίρνει το βραβείο από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό
Η μαθήτρια Νεφέλη Μπλέτσα παίρνει το βραβείο από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό

Το έργο της μαθήτριας Νεφέλης Μπλέτσα πήρε το πρώτο βραβείο και θα κοσμεί τον λογότυπο της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Μία μεγάλη διάκριση έλαβε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Οιχαλίας στον πανθεσσαλικό μαθητικό διαγωνισμό «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» για το σχολικό έτος 2020-2021, που διοργάνωσε η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας υπό την αιγίδα της Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Το πρώτο βραβείο στον πανθεσσαλικό μαθητικό διαγωνισμό απέσπασε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Οιχαλίας με το έργο της μαθήτριας Νεφέλης Μπλέτσα, η δημιουργία της οποίας ξεχώρισε και πλέον θα φέρει την σφραγίδα της στο λογότυπο του σχετικού τμήματος της περιφέρειας.


Η απονομή του βραβείου στην Νεφέλη έγινε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στο νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Λάρισα. Έπαινος συμμετοχής δόθηκε στο σχολείο της Οιχαλίας καθώς και έπαινος συμμετοχής στις μαθήτριες Μαρία Μελετίου, Θώμη Ξυτσά και Μαρία Σκαρκάλη.


Ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρει τις μαθήτριες για τη διάκρισή τους και τις ευχαριστεί για την ευκαιρία που μας έδωσαν ώστε να γίνει διάχυση του έργου που παράγεται στο σχολείο.




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: