Αρχική Νέα Οιχαλία Οι παλαίμαχοι Οιχαλίας και η Αστυνομία των Τρικάλων δίπλα στην πυρόπληκτη οικογένεια της Φαρκαδόνας – Αναγκαία η συμβολή όλων μας !!!

Οι παλαίμαχοι Οιχαλίας και η Αστυνομία των Τρικάλων δίπλα στην πυρόπληκτη οικογένεια της Φαρκαδόνας – Αναγκαία η συμβολή όλων μας !!!

από Oichalia News
Οι παλαίμαχοι Οιχαλίας και η Αστυνομία των Τρικάλων δίπλα στην πυρόπληκτη οικογένεια της Φαρκαδόνας – Αναγκαία η συμβολή όλων μας  !!!

Φιλανθρωπικό παιχνίδι μεταξύ των Παλαιμάχων Οιχαλίας και των αστυνομικών του ν. Τρικάλων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο για την ενίσχυση της πυρόπληκτης οικογένειας της Φαρκαδόνας

Την έμπρακτη στήριξη στην οικογένεια της Φαρκαδόνας που δέχθηκε ανήμερα Χριστουγέννων την «πυρά» στα όνειρά τους, πρόσφεραν απλόχερα οι παλαίμαχοι Οιχαλίας και οι αστυνομικοί των ν. Τρικάλων.

Σε ένα διαφορετικό παιχνίδι από όλα τ΄ άλλα και σε ένα μεγάλο αγώνα «ανθρωπιάς» που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο «Γριζαρένα» του Γριζάνου, οι παλαίμαχοι Οιχαλίας και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρωτοβουλία των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων και της Τ.Δ. της IPA Τρικάλων, συνδιοργάνωσαν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν να δίδονται στην οικογένεια της Φαρκαδόνας, που πριν λίγες μέρες καταστράφηκε ολοσχερώς η οικία τους από πυρκαγιά.




Όπως καταγράφει και το επιβεβαιώνει το OichaliaNEWS, ο αγώνας για την οικογένεια αυτή είναι αναγκαία και χρειάζεται η συμβολή όλων μας !!!


Όσοι συνδημότες επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να το κάνουν με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:


Αρ. Λογ: 39720956539 (Εθνική Τράπεζα)


IBAN: GR4901103970000039720956539

Ευχαριστήριο
Προηγούμενο άρθρο
Ευχαριστήριο



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: