Αρχική Νέα Οιχαλία Οι Τσικνοπροτάσεις… του OichaliaNEWS !

Οι Τσικνοπροτάσεις… του OichaliaNEWS !

από Θωμάς Γκονής
Οι Τσικνοπροτάσεις… του OichaliaNEWS !

Για σήμερα Τσικνοπέμπτη το OichaliaNEWS σας έχει τις καλύτερες επιλογές

ΠΕΜΠΤΗ… και ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ. Σήμερα 24 Φεβρουαρίου και το OichaliaNEWS σας έχει τις καλύτερες επιλογές για να περάσετε όμορφα, στα ποιο hot καταστήματα τις περιοχής μας.


Ξεκινάμε λοιπόν


Μόλις σουρουπώσει, επιλέγουμε για το ξεκίνημα οικογενειακά ή με παρέα, με φίλους και γνωστούς, ένα από τα κορυφαία hot spot της Οιχαλίας… το Jazz Bar Lounge Café, για να απολαύσουμε το κορυφαίο brand “Ipanema” σε ζεστο και κρύο καφέ εσπρέσο-καπουτσίνο και τα πολλά και μοναδικά αρωματικά ροφήματα σοκολάτας... και όχι μόνο !


Εν συνεχεία μας περιμένουν


- Το πασίγνωστο «ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ» στην πλατεία της Οιχαλίας, με σούβλες κεμπάπ (κοτόπουλου, χοιρινού και πρόβιου), ψητό κοτόπουλο στην σούβλα, σουβλάκια, λουκάνικα κτλ.,


- Η πιτσαρία «ΒΕΡΟΝΑ» στην οδό Δημοκρατίας 23 στην Οιχαλία, με μικρές και μεγάλες Ιταλικές πίτσες, με σουβλάκια, λουκάνικα, ψητά της ώρας, σαλάτες κτλ.,


- H πασίγνωστη ταβέρνα "Ο ΣΠΥΡΑΝΑΣ" στην γέφυρα εισόδου  της Οιχαλίας, με τα μοναδικά και εκλεκτά ψητά της ώρας,


- Ο ένας και μοναδικός Sexy Butcher κατα κόσμων Βαγγέλης Χασιώτης στο Γριζάνο Τρικάλων, με όλα τα πανέμορφα καλούδια και τα ψητά της ώρας !


Καλά να περάσετε !



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: