Αρχική Νέα Οιχαλία Οιχαλία: Ο κόσμος γυρνάει την πλάτη στα δωρεάν Rapid Test !

Οιχαλία: Ο κόσμος γυρνάει την πλάτη στα δωρεάν Rapid Test !

από Oichalia News
Οιχαλία: Ο κόσμος γυρνάει την πλάτη στα δωρεάν Rapid Test !

41 μόλις Rapid Test διενεργήθηκαν την Πέμπτη στην Οιχαλία - Όλα αρνητικά

Αρνητικό ρεκόρ κατέγραψε η διενέργεια των Rapid Test του ΕΟΔΥ που διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης στην Οιχαλία.


Ημέρα Λαϊκής αγοράς και με τα καφέ της πλατείας να σφύζουν από ζωή, μόνο 41 άτομα ήταν αυτοί που προσήλθαν για να τεστάρουν τον εαυτό τους για Covid-19 στον δωρεάν έλεγχο που πραγματοποίησε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο κέντρο της Οιχαλίας.


Τα 41 αρνητικά αποτελέσματα των πολιτών που κατά πλειοψηφία ήταν από εργαζόμενους σε επιχειρήσεις εστίασης κτλ., μπορεί να φέρει μία σχετική ηρεμία αλλά είναι επι προσωπικού και μόνο και δεν μπορεί να δείχνει την γενικευμένη κατάσταση που επικρατεί στο σύνολο μίας κοινωνίας που αγγίζει τους 2.500 και πλέον κατοίκους σήμερα.


Όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS, κάτω από τους σκιερούς πλατάνους της πλατείας και λίγα μέτρα απόσταση από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, πολύ πιθανό αρκετοί κάτοικοι της Οιχαλίας να ήταν εφησυχασμένοι λόγω εμβολίου και να παρακολουθούσαν με το καφεδάκι στο χέρι την όλη διαδικασία, αλλά, όπως μάθαμε υπήρξαν άνθρωποι που αρνούνται να συμμετάσχουν σε αυτή την διαδικασία μόνο και μόνο για το face control και για το κους κους που ακολουθείται από τους παρευρισκομένους στο χώρο σε όποιον κάνει το τεστ!


Επειδή είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν αλλά δεν λαμβάνουν μέρος σε αυτό το "πανηγύρι",  κ. Νάτσινα προσπαθήστε και αλλάξτε τον χώρο διεξαγωγής των τεστ γιατί ο κόσμος δεν θέλει το "Big Mother" της Οιχαλίας. 

Ετικέτες: οιχαλία rapid test



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: