Αρχική Νέα Οιχαλία Οιχαλία: Πάνω από 50 κτίρια ακατάλληλα προς χρήση

Οιχαλία: Πάνω από 50 κτίρια ακατάλληλα προς χρήση

από Oichalia News
Οιχαλία: Πάνω από 50 κτίρια ακατάλληλα προς χρήση

Σε 300 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν μέχρι την Κυριακή

Αισθητές είναι οι πληγές που άφησε στην Οιχαλία η πρόσφατη διπλή σεισμική ακολουθία  στην περιοχή της Ελασσόνας και που έπληξε αρκετές περιοχές της Θεσσαλίας και του δήμου Φαρκαδόνας  σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των ελέγχων που πραγματοποίησαν  οι μηχανικοί του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OichaliaNEWS, μέχρι την Κυριακή (14/3) και σε 300 περίπου επιτόπιους ελέγχους που πραγματοποίησαν οι μηχανικοί του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, δημόσια κτήρια, Ιερούς Ναούς και σταβλικές εγκαταστάσεις της Οιχαλίας, κρίθηκαν κατά τον πρωτοβάθμιο έλεγχο προσωρινά ως ακατάλληλα προς χρήση και μη κατοικήσιμα- πάνω από 50 κτίρια.


Σε αυτά τα ήδη «κιτρινισμένα» κτίρια και σε όσα προστεθούν κατά τον πρωτοβάθμιο έλεγχο μιας και η διαδικασία συνεχίζεται , εντός ημερών θα επανελεγχθούν από το δευτεροβάθμιο και θα αποφασιστεί αν χρήζουν επισκευών προκειμένου να τεθούν σε λειτουργία ή θα κριθούν ακατάλληλα.



Ετικέτες: οιχαλία σεισμός



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: