Αρχική Νέα Οιχαλία Όλα έτοιμα για το πολυπόθητο Restart της Εστίασης

Όλα έτοιμα για το πολυπόθητο Restart της Εστίασης

από Θωμάς Γκονής
Φώτο από την ταβέρνα-ψησταριά  "Πεντάγωνο" στην πλατεία της Οιχαλίας
Φώτο από την ταβέρνα-ψησταριά "Πεντάγωνο" στην πλατεία της Οιχαλίας

Ξεκινά από τις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας το πολυπόθητο restart για τους χώρους εστίασης - Έτοιμα τα τραπεζοκαθίσματα στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων

Επανεκκίνηση μετά από έξι ολόκληρους μήνες για τις αγαπημένες μας συνήθειες καθώς ανοίγουν από τις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα οι καφετέριες, οι ταβέρνες, τα ουζερί και τα μπαράκια, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στον εξωτερικό τους χώρο, χωρίς μουσική, με αυστηρά μέτρα αποστάσεων και με self test για τους εργαζομένους.


Στην Οιχαλία, οι καταστηματάρχες μετά από πυρετώδεις ετοιμασίες μέσα στο Πάσχα, δηλώνουν έτοιμοι για την σημερινή επανεκκίνηση με πιστή τήρηση των μέτρων, μάσκες, αντισηπτικά στα τραπέζια και αποστάσεις σύμφωνα με τον νόμο.


Ήδη από την Κυριακή του Πάσχα και 24 ώρες πριν την έναρξη της εργασίας τους - οι εργαζόμενοι των καταστημάτων εστίασης προχώρησαν σε αυτοδιαγνωστικό ελέγχο (self test) και μετά τη δήλωση του αρνητικού αποτελέσματος είναι πανέτοιμοι να προσέλθουν κανονικά στην εργασία τους.


Σημειώνεται πως για τη μετακίνηση σε καταστήματα εστίασης και καφέ οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν γραπτό μήνυμα με τον κωδικό 6 στο πενταψήφιο 13033.


Οι πελάτες θα είναι καθήμενοι, μέχρι 6 άτομα ανά τραπέζι και τα μαγαζιά θα κλείνουν στις 22.45.


Καλό ξεκίνημα και με ασφάλεια!



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα