Αρχική Νέα Οιχαλία Ολοκληρώνεται η συντήρηση της Γέφυρας Νεοχωρίτη

Ολοκληρώνεται η συντήρηση της Γέφυρας Νεοχωρίτη

από Θωμάς Γκονής
Ολοκληρώνεται η συντήρηση της Γέφυρας Νεοχωρίτη

Ένα έργο προϋπολογισμού 100.000 ευρώ που χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης των εργασιών οδεύει το έργο συντήρησης και αποκατάστασης της Γέφυρας του Νεοχωρίτη ποταμού στην Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.


Ένα έργο προϋπολογισμού 100.000 ευρώ που χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.


Η γέφυρα του Νεοχωρίτη ποταμού στο δρόμο προς τα Σφαγεία Οιχαλίας, με την πάροδο του χρόνου υπέστη αρκετές φθορές και οι εργασίες αποκατάστασης επιφανειών σκυροδέματος και σιδηρού οπλισμού καθώς και η τοποθέτηση νέων κιγκλιδωμάτων, κρίθηκαν αναγκαίες.

Οι τεχνικές υπηρεσίες τις Π.Ε Τρικάλων και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης έδωσαν εντολή και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αξιοποίησε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο σε έργα ουσίας και χρήσιμα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών.






ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: