Αρχική Νέα Οιχαλία Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Οιχαλίας

Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Οιχαλίας

από Oichalia News
Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Οιχαλίας

Με σύμμαχο τον καλό καιρό γιορτάσαμε και φέτος την 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό γιορτάσαμε και φέτος την 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Οι μαθητές μας, με περισσή όρεξη, εφόσον δεν έγιναν μαθήματα, προσήλθαν με αθλητική περιβολή και διάθεση να αγωνιστούν και να απολαύσουν τη συμμετοχή τους σε διάφορες αθλοπαιδιές.


Αρχικά  ενημερώθηκαν για τη σωστή στάση του σώματος και την σπουδαιότητά της για την υγεία μας από τον γυμναστή κ. Στέργιο Μπίλλα.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε πράσινη διαδρομή, έναν περίπατο πάνω από 3χμ. Περπατήσαμε μέχρι τον Αι Γιάννη, απολαύσαμε τη φύση, περάσαμε από την κοίτη του ποταμού, παρατηρήσαμε στοιχεία της χλωρίδα και πανίδας της περιοχής και συζητήσαμε για το παρελθόν.

Γυρίζοντας στο σχολείο όλοι οι μαθητές συμμετείχαν σε αγωνίσματα ταχύτητας και έπαιξαν δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους στο στόχο αλλά και στην ρίψη – πτήση “αεροπλάνων”.

Στο τέλος πήραν όλοι μετάλλιο, όχι για τις επιδόσεις τους, αλλά για τη συμμετοχή τους, εφόσον αυτός και μόνο ήταν ο στόχος του προγράμματός μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μπίλλα για τη συμβολή του στην επιτυχία του προγράμματος αλλά και για τις συμβουλές που έδωσε στους μαθητές μας.




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: