Αρχική Νέα Οιχαλία ΠΡΟΣΟΧΗ. Σε έξαρση οι τηλεφωνικές απάτες στην Οιχαλία

ΠΡΟΣΟΧΗ. Σε έξαρση οι τηλεφωνικές απάτες στην Οιχαλία

από Oichalia News
ΠΡΟΣΟΧΗ. Σε έξαρση οι τηλεφωνικές απάτες στην Οιχαλία

Eπιτήδειοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους ηλικιωμένους και τους ζητούν χρήματα για θανατηφόρα τροχαία που προκάλεσαν τα παιδιά τους είτε τα εγγόνια τους

Σε έξαρση βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το φαινόμενο της τηλεφωνικής απάτης στην Οιχαλία με αγνώστους δια του τηλεφώνου να ζητάνε χρήματα από ηλικιωμένους ανθρώπους με το πρόφαση ενός θανατηφόρου τροχαίου που έχει προκαλέσει συγγενικό τους πρόσωπο.


Σύμφωνα με πληροφορίες του OichaliaNEWS δεκάδες τηλεφωνήματα επιτήδειων προς ανυποψίαστους ηλικιωμένους έχουν σημειωθεί μόλις την τελευταία εβδομάδα, από τα οποία  οι περισσότεροι ηλικιωμένοι βρίσκονται σε μεγάλο ψυχολογικό σοκ έπειτα της ιστορίας που τους διηγείται μία γυναίκα, κατά την οποία η κόρη ή η εγγονή τους βρίσκεται στα κρατητήρια διότι προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο και πρέπει άμεσα να δώσουν 20.000 ευρώ σε δικηγόρο προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι.

Να σημειωθεί ότι η τηλεφωνική κλίση γίνεται με απόκρυψη αριθμού στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού με τους απατεώνες να έχουν πλήρη γνώση των ονομάτων της οικογένειας, της δουλειάς τους, των συγγενών τους, ακόμη και δικηγόρων.

Μέχρι στιγμής και παρά τις προσπάθειες οι επιτήδειοι δεν έχουν καταφέρει να αποσπάσουν κάποια χρήματα. Οφείλουμε δε να ενημερώσουμε τους δικούς μας ανθρώπους για το φαινόμενο που βρίσκεται σε έξαρση όχι μόνο στην Οιχαλία αλλά και σε όλη την χώρα.

 



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: