Αρχική Νέα Οιχαλία Στην Βαρκελώνη μεταβαίνουν 7 εκπαιδευτικοί του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας

Στην Βαρκελώνη μεταβαίνουν 7 εκπαιδευτικοί του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας

από Oichalia News
Στην Βαρκελώνη μεταβαίνουν 7 εκπαιδευτικοί του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας

Θα συμμετάσχουν σε προγράμματος επιμόρφωσης από τις 4/09/2022 έως και 11/09/2022

Για 7/ήμερη επιμόρφωση με πιστοποίηση μεταβαίνουν στη Βαρκελώνη η Διευθύντρια και έξι εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας.

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών έκανε δεκτό το αίτημα του σχολείου με τίτλο " Η διαπολιτισμική εκπαίδευση στο σύγχρονο σχολείο" και ενέκρινε τη χρηματοδότηση της υλοποίησης του προγράμματος επιμόρφωσης από τις 4/09/2022 έως και 11/09/2022..

Το σεμινάριο καλύπτει το θεωρητικό πλαίσιο της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης και κυρίως ασχολείται με τα προσφυγόπουλα και την εκπαίδευσή τους. Εκτός από τη θεωρία, περιλαμβάνει επισκέψεις στο Computer Vision Centre και στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης. Επίσης, περιλαμβάνει επίσκεψη σε Επαγγελματικά Σχολεία, όπου οι εκπαιδευτικοί θα συμμετάσχουν σε εργαστήριο σχετικά με το εκπαιδευτικό σύστημα της Ισπανίας καθώς και επίσκεψη στο Κέντρο Σπουδών του Αγίου Φραγκίσκου.

Μετά την αξιολόγηση του προγράμματος ο φορέας υποδοχής έχει οργανώσει επισκέψεις στο Μουσείο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Καταλονίας, στο Μουσείο Πικάσο και το Ιστορικό Κέντρο της Βαρκελώνης, καθώς και ξενάγηση στη Sagrada Familia και στο Πάρκο Γκοελ.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: