Αρχική Νέα Οιχαλία Στην τελευταία της κατοικία οδηγήθηκε σήμερα η Χρύσα

Στην τελευταία της κατοικία οδηγήθηκε σήμερα η Χρύσα

από Oichalia News
Η τελευταία φωτογραφία της Χρύσας το πρωί της Παρασκευής λίγες ώρες πριν το τραγικό δυστύχημα (photo:Anthi Damani)
Η τελευταία φωτογραφία της Χρύσας το πρωί της Παρασκευής λίγες ώρες πριν το τραγικό δυστύχημα (photo:Anthi Damani)

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην κάτω Οινόη Ορεστιάδος τελέσθηκε η νεκρώσιμη Ακολουθία της 30χρονης Χρύσας Πολυλογίδου

Στην τελευταία της κατοικία, στην γενέτειρα της Ορεστιάδα του νομού Έβρου, αναπαύεται από το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, η 30χρονη Χρύσα Πολυλογίδου.


Η άτυχη κοπέλα μαζί με τον σύντροφός της Λοχία της ΣΜΥ Τρικάλων Βασίλειο Μποΐτση έχασαν την ζωή τους το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας, μεταξύ Πετροπόρου και Πετρωτό.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης και μέσα σε κλίμα πένθους τελέσθηκε η νεκρώσιμος Ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην κάτω Οινόη Ορεστιάδος.

Η άτυχη κοπέλα άφησε πίσω απαρηγόρητους τους γονείς Άννα και Παναγιώτη Πολυλογίδη, τα αδέρφια της Ζωή και Αντώνη, τον πεθερό της και το μικρό κοριτσάκι του συντρόφου της στην Οιχαλία, συγγενείς και φίλους.  

Το OichaliaNEWS εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της.





ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: