Αρχική Νέα Οιχαλία Εικόνα εργοταξίου παρουσιάζει το κέντρο της Οιχαλίας

Εικόνα εργοταξίου παρουσιάζει το κέντρο της Οιχαλίας

από Θωμάς Γκονής
Εικόνα εργοταξίου παρουσιάζει το κέντρο της Οιχαλίας

Συνεχίζονται οι εργασίες στο κέντρο της Οιχαλίας για την ανάπλαση της πλατείας και την συντήρηση του οδοστρώματος των παράπλευρων οδών.

Εικόνα εργοταξίου παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα το κέντρο της Οιχαλίας καθώς συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι εργασίες για την ανάπλαση της πλατείας και την συντήρηση του οδοστρώματος των παράπλευρων οδών.

Αυτή την εβδομάδα βρίσκονται σε ισχύ οι εργασίες που περιλαμβάνουν το ολικό ξήλωμα του οδοστρώματος αλλά και του λιθόστρωτου αριστερά και δεξιά από το ξεκίνημα της οδού 25ης Μαρτίου στο ύψος του Φαρμακείου Κλαπανάρα μέχρι και  διασταύρωση με την οδό Νυμφών (παραπλεύρως του πρώην δημαρχείου Οιχαλίας), ως συνέχεια του πρώτου βήματος των εργασιών που αφορά την αποκατάσταση των αρτηριών διέλευσης στον περιβάλλοντα χώρο της πλατείας και του Κοινοτικού καταστήματος Οιχαλίας.  




Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι εργασίες εκτός από την συντήρηση και αποκατάσταση της οδοποιίας στο κέντρο της δημοτικής κοινότητας, περιλαμβάνουν και το λίφτινγκ της πλατείας με φυτά και άνθη της εποχής, νέα παγκάκια, νέους κάδους απορριμάτων, κατασκευή νέου κυκλικού και φωτιζόμενου συντριβανιού όπως και την κατασκευή υπαίθριας παιδικής χαράς στα Ευρωπαϊκά πρότυπα λειτουργίας και ασφαλείας.


Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και από ιδίους πόρους του Δήμου Φαρκαδόνας από τον Κ.Α. 64-7322.002 του έτους 2021 και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τέλους του έτους.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: