Αρχική Νέα Οιχαλία «Τα γενέθλια που θα θυμάμαι για πάντα»

«Τα γενέθλια που θα θυμάμαι για πάντα»

από Θωμάς Γκονής
«Τα γενέθλια που θα θυμάμαι για πάντα»

Την επέτειο των γενεθλίων της γιόρτασε στην Οιχαλία η Κατερίνα Παθέκα

Η γλυκιά μας φίλη Κατερίνα Παθέκα επιθυμούσε όσο τίποτα άλλο στη ζωή της να γιορτάσει τον Αύγουστο του 2022 τα γενέθλια στον τόπο της την Οιχαλία.


Με πολλές ευτυχισμένες στιγμές αλλά και απρόβλεπτες ακόμη και στενάχωρες καταστάσεις στα πολλά χρόνια ζωής στην Γερμανία, επιθυμία της ήταν να καταφέρει να κάνει πράξη μία μέρα γιορτινή εξ ολοκλήρου «μόνο» για αυτή, τους συγγενείς και τους φίλους, στο όμορφο χωριό της!

Και το κατάφερε… φέτος με την εικόνα και το αποτέλεσμα να είναι ανάλογη του ύφους της!!!


Μετά από πολλά χρόνια το όνειρο της Κατερίνας έγινε πραγματικότητα καθώς έσβησε τα κεράκια της σε ένα όμορφο γιορτινό σκηνικό που έλαβε χώρα λίγες μέρες μετά τον δεκαπενταύγουστο στην οικία της.



Την 18η Αυγούστου ο αύλειος χώρος του σπιτιού της ήταν τόσο λαμπερός, τόσο εορταστικός και τόσο εξαιρετικά διακοσμημένος, που μάγευε από την είσοδο του και από άκρη σε άκρη.


Το φαντεζί stand καλωσορίσματος, οι «έντονα» φανταχτερές ροτόντες με τα μυρωδικά άνθη, οι ήχοι της μουσικής που πλημμύριζαν των χώρο και η έντονα ζωγραφισμένη διάθεση χαράς στα πρόσωπα του συζύγου της Γιάννη, των κοριτσιών τους Ξένια και Νικολέτα και του δικού της, ήταν πραγματικά μοναδικά!

Όσο για τον μπουφέ με τα εδέσματα που μας περίμενε φίλους, συγγενείς και λοιπούς καλεσμένους (;) …  

Αυτό αφέθηκε στους ειδικούς του είδους και στο Τeam του Κέντρου Εκδηλώσεων «Αφροδίτη», στο κορυφαίο Brand των εκδηλώσεων του νομού Τρικάλων που μεγαλούργησε δημιουργώντας μία ιδιαίτερη ποικιλία με απίστευτες γαστρονομικές γεύσεις που μας απογείωσε.  


Κατερίνα μας να είσαι λαμπερή και ευδιάθετη, για να σε χαιρόμαστε… όπως πάντα !     


Το OichaliaNEWS ήταν εκεί και σας μεταφέρει τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε!



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: