Αρχική Νέα Οιχαλία Τα Παραμυθένια γενέθλια της Πριγκίπισσας Χριστίνας

Τα Παραμυθένια γενέθλια της Πριγκίπισσας Χριστίνας

από Θωμάς Γκονής
Τα Παραμυθένια γενέθλια της Πριγκίπισσας Χριστίνας

Τα 5α της γενέθλια γιόρτασε στην Οιχαλία η Χριστίνα Παθέκα σε ένα πάρτυ γενεθλίων που ευχαρίστησε μικρούς και μεγάλους!

Ο Μάκης και η Μαριάννα εκπλήρωσαν την μεγάλη επιθυμία της «πριγκίπισσας» τους καθώς για πρώτη φορά η μονάκριβη τους κόρη επιθυμούσε κάτι ιδιαίτερο για τα γενέθλιά της.



Το μαγευτικό σκηνικό είχε στηθεί από νωρίς το απόγευμα της 24ης Αυγούστου για την Χριστίνα και οι μοναδικοί και τυχεροί καλεσμένοι που έλαβαν την πρόσκληση για να γιορτάσουν τα 5α της γενέθλια… έμειναν άφωνοι !



Και πως να μην συμβεί αυτό άλλωστε όταν ο αύλειος χώρος της οικίας είχε μεταμορφωθεί σε μία παραμυθένια σκηνή σαν παραμύθι γεμάτη μπαλόνια, εικόνες και ένα ατέλειωτο παιχνίδι που επιθυμούσε η Χριστίνα για τους μικρούς φίλους της !



Όμως επιθυμία της ήταν να γίνει και ένα πάρτυ για τους μεγάλους, με έναν ατέλειωτο μπουφέ, με ποικιλία μεγάλη σε μεζεδάκια και ποτά που θα είχε διάρκεια όσο και η πολύωρη παράσταση… Με τον μάγο !!!



Όλα ήταν μαγικά και το απολαύσαμε... Χιλιόχρονη και ευτυχισμένη δεσποινίς, να σε χαίρονται οι γονείς σου και όλοι μας !!!


Το OichaliaNEWS ήταν παρών και σας παρουσιάζει όμορφες στιγμές από τα γενέθλια της Χριστίνας!




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: