Αρχική Νέα Οιχαλία Τιμήθηκε το έπος του 1940 στην Οιχαλία

Τιμήθηκε το έπος του 1940 στην Οιχαλία

από Oichalia News
Τιμήθηκε το έπος του 1940 στην Οιχαλία

Η περηφάνια σήμερα για όλους αυτούς που είπαν το μεγάλο «ΟΧΙ» προτάσσοντας τα στήθη τους με ηρωισμό για την ελευθερία μας, ήταν διάχυτη.

Το έπος του '40, μία λαμπρή στιγμή στην ιστορία της πατρίδας μας τιμήθηκε σήμερα το πρωί στην Οιχαλία.


Μπορεί η μαθητική παρέλαση να μην πραγματοποιήθηκε λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στο δήμο Φαρκαδόνας, την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων αλλά και σε ολόκληρη την Θεσσαλία, ωστόσο, η περηφάνια σήμερα για όλους αυτούς που είπαν το μεγάλο «ΟΧΙ» προτάσσοντας τα στήθη τους με ηρωισμό για την ελευθερία μας, ήταν διάχυτη.


Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν νωρίς το πρωί με την επίσημη δοξολογία και το πανηγυρικό της ημέρας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση, η κατάθεση στεφάνων και τα ποιήματα των μαθητών στο μνημείο των Ηρώων μπροστά στο κοινοτικό κατάστημα στην πλατεία της Οιχαλίας.


Στεφάνια κατέθεσαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου κ. Ευάγγελος Κοσμάς, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Οιχαλίας κ. Ευάγγελος Παθέκας, το εκκλησιαστικό συμβούλιο και οι μαθητές όλων των σχολικών μονάδων της Οιχαλίας.


Δείτε εικόνες




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: